reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam
Ja jednak do reala poszłam i oczywiście wydałam kupę kasy na nic, ale chociaż butki na zimę sobie kupiłam :tak::tak::crazy::crazy::crazy:
Maltanka ja też na spotkanie się piszę. A ty musisz mieszkać niedaleko mnie skoro z wózkiem do reala miałaś się wybrać:sorry::sorry:
Magdaso3 moja córcia też sobie zażyczyła barbie muszkieterkę i to ma być zielona, a w realu tylko różowe były:cool::cool::cool:
Marz21 zdjęcia rewelacja, oj będzie pamiątka na całe życie:tak::tak::tak:
Ja właśnie obiad zjadłam i niedługo trzeba by po Maję iść, aż się boję czy z gorączką jej nie zastanę

A jakie butki na zimę kupilas pochwal sie...
To i niedaleko mnie bo ja do reala mam kilka kroków:-D:-D:-D:-D

reklama
I my się jeszcze nie spotkałyśmy?:szok::szok::szok::szok:
A choćby w realu na kawkę możemy się umówić:tak::tak::tak:
A buty to takie kozaczki śniegowce kupiłam, jak masz gazetkę promocyjną z reala to tam są, za 49zł kolor brązowy (tam pisze ghaki):tak::tak::tak:, za te pieniądze to się naprawdę opłaca:tak::tak::tak:

A buty to takie kozaczki śniegowce kupiłam, jak masz gazetkę promocyjną z reala to tam są, za 49zł kolor brązowy (tam pisze ghaki):tak::tak::tak:, za te pieniądze to się naprawdę opłaca:tak::tak::tak:

ooooo zaraz zobaczę

a może spotkałyśmy sie tylko nawet o tym nie wiemy:-D:-D:-D:-D:-D

Maltanka ja też na spotkanie się piszę. A ty musisz mieszkać niedaleko mnie skoro z wózkiem do reala miałaś się wybrać:sorry::sorry:

no nie daleko ja mam do reala 15-20 minut na piechotkę, a mieszkam na os. Szymanowskiego na końcu Czechowa

Magdaso3 moja córcia też sobie zażyczyła barbie muszkieterkę i to ma być zielona, a w realu tylko różowe były:cool::cool::cool:

u to szkoda
Ja właśnie obiad zjadłam i niedługo trzeba by po Maję iść, aż się boję czy z gorączką jej nie zastanę

e chyba by zadzwonili wcześniej jakby coś się działo

:tak::tak::tak::tak:

butki fajne szkoda, że ja nie mogę takich nosić

ja jednak nie poszłam na zakupy zostawiam na jutro, w tej gazetce z reala wypatrzyłam takie książeczki dla dzieci po 5 zł i za tym miałam iść. mam nadzieję, że do jutra mi nie wykupią wszystkich.

byliśmy tylko po chleb w osiedlowym sklepie

mały mi tu wywraca wszystko i ściąga ze stołu, a ja popijam gorącą czekoladę:tak:

Hej wszystkim!!!!

Właśnie wrociliśmy z tesco-matko boska!!!!Mój mały darł się w nieboglosy!!!:szok::szok::szok::szok::szok: wszystko chcial brac nie chcial siedziec z wozku!!!!:szok::szok::szok::szok: normalnie super Niania!!!!:eek::eek::eek::eek: Mój M pojechal na stacje zatankowac samochod i odreagowac, powiedzial ze wiecej do sklepu nie pojdzie!!!!:eek::crazy::rofl2:
Szok, przez malego prawie nic nie kupilamz tego co planowalam!Kupilam Maksowi taka grajaca kierownice-ostatnia sztuka, ale wiecie co masakra jakie swietne zabawki!!!!!A jakie ceeenyyy!!!:eek::shocked2:
Nic nie bede robic na kolacje wykonczyla mnie ta wycieczka do sklepu!!!!Chyba zamowie pizze!!!Kto zna jakas w Lbn niedroga i dobra!?I dowoz gratis?

Marz21
Super foty!!!!

Wybaczcie nic nie przeczytałam bo cala w srodku "chodze"- tylko zdjecia rzulily mi sie w oczy!:no:

reklama
Do góry