reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie,
Natalka śpi,padła po basenie:tak:
Staś coś nie bardzo chce spać....brzuszek mu dokucza:-(,więc chyba długo nie popiszę:sorry2:

madziarka odpoczywaj jak najwięcej:tak:cukry nie szalejcie!!!:no: M dotarł? no i trzymam kciuki za wizyty u endo i gina:tak:
karlita no tak to jest z tymi chłopami,że wszystko na nas spada:sorry2:brawa dla Norberta za nocnikowe postępy...lada dzień pożegnacie pieluchy:tak:
mandziula ty też odpoczywaj w tej upały:tak:dziś pospaliśmy nieźle,bo do 8:tak:ale dzisiejsza noc na razie nie wygląda rózowo:sorry2:
Madzienka i co wybrałaś?sprzątnie czy spa?:-Dja bym nie miała dylematów:-D
Marta moje kondolencje!

reklama
Ale dziś cisza na BB:szok:. Wszystkie pewnie dziś korzystały ze słonka;-):tak::-). Wieczorkiem pojechaliśmy nad zalew i ponad godzinkę pluskaliśmy się:-p.
Wielkie dzięki za szybki odzew;-);-). Sunday, Anetka jesteśmy umówione :-).
Misia, tulaski na brzuszek Stasinka - oby nie zdarzało się to często:no:. Ja moim chłopakom podczas przewijania robiłam "rowerek" a potem kolankami wymiatałam gazy do dołu i luzik;-):tak:. Jakby nie pomagało to polecam Windi:tak: bo po Espumisanie jeszcze gorzej było.
Miłej nocki i rozczochranych snów:-p;-):tak:.

Marta wyrazy wspóøczucia...
[*]

Karlitka ciesze sie ze Norbis popspal... i udanej imprezki dzis - bawcie sie dobrze!!!!

Mandziula za mna tez chodzi pizza... tylko robic sie nie chce w taki gorac :-p moze gdzies sie wybierzemy na nia? ;-)
Jak sie czujesz? mdlosci odpuscily calkowicie???

Sorki ze pisze bez pl znakow ale znow cos poprzestawiali mi w klawiaturze a M. spi i nie chce go budzic...

Misia a masz sab simplex w razie czego na brzuszek?? jak nocka - pospaliscie?

Wiecie ze moje jeszcze spia? o dopiero co Nela wstala... :-p;-)

Madzienka i co wczoraj porabialiscie??? czegu do nas nei wpadliscie po tym spa? coooo??? :-D:-)

na dworze bylo tak goraco ze i tak M. zabral sie za koszenie i podlewanie dopiero po 18... a domek jak stal tak stoi :eek::baffled: nadal go nie domalowalismy... nie dalo rady wczoraj :tak:;-)

witam i ja
madziara zawsze możemy się u mnie umówić na pizze;-) a jak twoje cukry???
misia ja Mikiemu to brzuszek często masowałam takimi okręznymi ruchami. oby to były jednorazowe problemy:tak:
madzienka robimi Mikiemu dowód bo dostał bilety do Hiszpanii i szkoda żeby się zmarnowały, tym bardziej że dostal komlet biletów dla całej rodzinki;-);-) i jak było sprzątanie czy spa????
marta oj nad zalew musiłąo byc super:tak:
karlita jak wizyta u teściów???

moje chłopaki zabrali się za mycie samochodu bo im wczoraj czasu zabrakło. wczoraj P zrobił mi ławkę na taras, teraz musze tylko poduchę uszyć, chyba musze się do ciucha wybrać zeby jakieś wypełnienie kupić:cool::cool::cool: jeszcze tylko stolik mi wyczaruje i bedzie cudnie:tak:

Witajcie my już po śniadanku...Jula z P pojechali po zapas wody na najbliższy tydzień a ja relaksuję się ciszą:tak::tak:

co do wczorajszego dnia to wysłałam ich do spa a sama w spokoju posprzątałam.....

Mandziula super tarasik Ci p szykuje....takiego smaka mi na pizzę zrobiłaś że my wczoraj wylądowaliśmy w szewcu na spinacz pizza...mniam jaka była pyszna;-)

Madzia całe popołudnie na mieście spędziliśmy...była pizza lody i chłodzenie sie na litewskim:-p a Wam daliśmy nacieszyć się sobą ale jeszcze to nadrobimy....

Marta wyrazy współczucia, i super że tak szybko podwózka znalazła się:tak:

Misia jak nocka??mam nadzieję że spokojna...fotki cudowne....a avatarek boski

Sunday super i kiedy ruszacie w góry??

zmykam pod prysznic...udanej niedzieli

Mandziula dobrze ze P. tak o Was dba i wygody na tarasik zakupil...

co do cukrow - jakos tfu tfu na razie daje rade... po powrocie ze szpitala jeszcze ze dwa razy mialam wysoki skok ale teraz jest ok ;-):tak: na dzien dzisiejszy mysle ze insulina nie bedzie jeszcze potrzebna... ale jutro sie okaze :tak:;-)

Madzienka super dzien za Wami!!! ;-)

a nadrobimy na pewno!!! zapraszam juz dzis :tak:

Witajcie. Jeju ale się wyspałam w końcu wstałam bez budzika- tak to można żyć :tak:
My narazie w domku, ale jak W wróci z pracy jedziemy na grilla :-) Wczoraj wybraliśmy się na lody do plazy a przy okazji W nie miał wyjścia i pobuszowałam po sklepach, kupilam z wyprzedazy dwie bluzeczki ;-)

Marta nie ma za co:-) podziękujesz w poniedziałek ;-)

Madzienka super dzionek za Wami:-) udanej niedzieli :tak:
W góry jedziemy w sierpniu :-)

Madzienka witaj!!!!

mandziula super, pozazdrościć tylko tarasu :-) szkoda,że nie mam bliżej :-)

misia super avatar! :tak::tak::tak:

A to moje wspomnienia :tak: :

wycieczka-łączone.jpg

Witam
ale pusto
madziarka super, ze jestes juz w domku i oby do końca ciązy juz było spokojnie:tak:
sunday fajna mialas ta wycieczkę:tak:
madzieńka a wy czemy w ten upalny weekend nie na działeczce?:-p
marta przykro mi z powodu śmierci babci M:-(

był u Was deszczyk? super, ze popadało, ale po co ten grad?:sorry: ciekawe jak bedzie na moim urlopie, mam nadzieję, ze równie gorąco:-) mięłgo wieczoru

Witam,
my dzis trzy czwarte dnia na wsi spędziliśmy...mam nadzieję,że dzieci się tak dotleniły,że pośpią ładnie;-):-Dpóki pamiętam...Natalka od jakiegoś czasu zwraca się do taty:tato Maćku....:rofl2::rofl2:
Misia a masz sab simplex w razie czego na brzuszek?? jak nocka - pospaliscie?
nie mam:-(więc nie bardzo pospaliśmy:no:marudził do 1 a potem razem już w łóżku spaliśmy...to znaczy stękał i męczył się biedaczek długo....no a rano oczywiście dopadł go wielki głód:confused2:
misia ja Mikiemu to brzuszek często masowałam takimi okręznymi ruchami. oby to były jednorazowe problemy:tak:

moje chłopaki zabrali się za mycie samochodu bo im wczoraj czasu zabrakło. wczoraj P zrobił mi ławkę na taras, teraz musze tylko poduchę uszyć, chyba musze się do ciucha wybrać zeby jakieś wypełnienie kupić:cool::cool::cool: jeszcze tylko stolik mi wyczaruje i bedzie cudnie:tak:
my też masowaliśmy, podkulaliśmy nózki...ale niewiele to dawało:no:mam nadzieję,że to się wiecej nie powtórzy:tak:ale Cię P rozpieszcza;-)

co do wczorajszego dnia to wysłałam ich do spa a sama w spokoju posprzątałam.....
:szok:w taką pogodę chciało Ci się sprzatać?szacun:tak:

co do cukrow - jakos tfu tfu na razie daje rade... po powrocie ze szpitala jeszcze ze dwa razy mialam wysoki skok ale teraz jest ok ;-):tak: na dzien dzisiejszy mysle ze insulina nie bedzie jeszcze potrzebna... ale jutro sie okaze :tak:;-)
super1!!!oby insulina nie była potrzebna:tak:
Witajcie. Jeju ale się wyspałam w końcu wstałam bez budzika- tak to można żyć :tak:
My narazie w domku, ale jak W wróci z pracy jedziemy na grilla :-) Wczoraj wybraliśmy się na lody do plazy a przy okazji W nie miał wyjścia i pobuszowałam po sklepach, kupilam z wyprzedazy dwie bluzeczki ;-)

A to moje wspomnienia :tak: :

Zobacz załącznik 481189
nie ma jak urlop,co?:-D
extra foteczki:tak:widać,ze wyjazd udany:tak:

był u Was deszczyk? super, ze popadało, ale po co ten grad?:sorry: ciekawe jak bedzie na moim urlopie, mam nadzieję, ze równie gorąco:-) mięłgo wieczoru
deszczyk był...pięć minut i po wszystkim:baffled:ale gradu nie widziałam:no:

reklama
Witam,

My już w domku, godzinę temu zjechaliśmy. Późno bo gril nam się przedłużył, jakoś ciężko było się rozstać z towarzystwem.

Marta przykro mi że babcia męża zmarła:-(

Sunday
fajne zdjęcia ale jakoś ich mało...

Anetka
jak tam minęła niedzielna imprezka Oli?

Madziara
dobrze że na razie u Ciebie jest ok

Mandziula fajnie że mąż ławeczkę zrobił

Misia ojeju biedny Staś z tym brzuszkiem, oby już mu więcej nie dokuczał

Madzienka u ciebie jak zwykle weekend intensywny... ale fajny...

Karlita jak tam u teściów? Brawo za siku w nocnik...

Eliza a ty co porabiałaś w weekend?

Mirosia
jak Wasze zdrówko?

Do góry