reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Maltanka,w Rossmanie zdjęcia tanie ale niewymiarowe :sorry2:jak zaznaczyłam format 10x15 to mało które miało taki wymiar:sorry2:,po 3-4 mm były mniejsze zdjęcia:tak::wściekła/y:.
Madzienka,ogromne gratki dla Juleczki-króliczka:tak::-):-).
;-);-);-)

:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2: ja nic nie widzę :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

I najważniejsze doczekałysmy sie TRZECIEGO ZABECZKA!!!!!!

Madzienka bo to nie tutaj;-):sorry2:

Gratki dla Julki za zębola.

my też mamy TRZECIEGO ZĘBOLA - niedawno wyszła górna lewa jedynka:tak:

a ja wybrałam się z Hubertem do biblioteki, no i nie chciało mi się go trzymać na miejscu na rękach więc wspaniałomyślnie wzięłam wózek, a nie sanki.:cool2: ale się opchałam. ledwo co wróciliśmy do domu.

lecę smarzyć mielone bo M zaraz będzie

Ostatnia edycja:
Maltanka,w Rossmanie zdjęcia tanie ale niewymiarowe :sorry2:jak zaznaczyłam format 10x15 to mało które miało taki wymiar:sorry2:,po 3-4 mm były mniejsze zdjęcia:tak::wściekła/y:.
Madzienka,ogromne gratki dla Juleczki-króliczka:tak::-):-).
;-);-);-)

Marta w rossmanie trzeba zwracac uwage na stosunek bokow zdjecia cyfrowego musi byc 2:3 a z reguly wiekszosc apatarow cyfrowych robi 3:4...ja przerabiam zdjecia i za male pieniazki mam wywolany caly roczek Juleczki

Madzienka bo to nie tutaj;-):sorry2:

Gratki dla Julki za zębola.

my też mamy TRZECIEGO ZĘBOLA - niedawno wyszła górna lewa jedynka:tak:

a ja wybrałam się z Hubertem do biblioteki, no i nie chciało mi się go trzymać na miejscu na rękach więc wspaniałomyślnie wzięłam wózek, a nie sanki.:cool2: ale się opchałam. ledwo co wróciliśmy do domu.

Gratulacje zębolka!!!

Aha...to ja ta niewtajemniczona:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Witam! Ale mamy pogode!:szok::szok::szok: Jezdzi sie fatalnie, drogowcow chyba zaskoczylo ze znowu pada!Normalnie na drogach tyle co rozjezdzone!:baffled: Jescze mi trolejbus zajechal na pas malo co zawalu ni dotalam, zahamowalam bez sprzegla az mi samochod zgasl!Masakra!!!:wściekła/y: Moj M na to mi powiedzial,zeby w niego wwjechala to bym kase dostala, ja to byym preedzzej zawaalu dostalaa!:baffled:
klawiatura mi cos padla piisze na ekranowej:-:)confused:

reklama
Hej laski...

To ja:-0 Nadal w dwupaku:(
Daję znać, że żyję choć muszę przyznać że ledwo:(((((
Witaj,a wlasnie niedawno o tobie myslalam,a ty mowisz ze jeszcze sie toczysz z brzuszkiem,oj to nie zazdroszcze....mam nadzieje ze za to z porodem sie szybko uwiniesz:-)
hejka!!!
Ale mnie tu daaawno niebyło ojejku :szok: a tyle sie wydarzyło , że zbraknie mi czasu aby to opisać. Najważniejsza wiadomosć to taka, że będziemy mieli nowego członka rodziny :-) .Wczoraj sie testowałam i jak nic 2 kreski... jak narazie jestem troszke rozbita i przetrawiam to pomalutku:-). w sumie sie staralismy od 3 mcy, ale zawsze jest to szok. Teraz będę częściej do Was zaglądać :tak:
GRATULACJE WIELKIE!!!
Pamietam w jakim ja bylam szoku jak dwie kreski zobaczylam:-D,nie wspomne o minie meza:szok:
ja robiłam tak co 2 godziny do tej pory, ale zauważyłam, że Hubert ostatnio je mi co 3-4 h.
więc chyba mu to zmienię i zrobię dłuższe przerwy.
Ja tez sie zastanawialam czy nie za czesto Karole do cyca przystawiam,bo co 2 ,czasem 1,5 godziny,no ale karmie piersia to na zadanie niby:happy2:
ale twoj jest starszy,wiec ja bym zwiekszyla odstepy,jak bedzie bardzo glodny to sie sam upomni :tak:;-)
to i ja się witam:)

wczoraj padłam do spania o 21:zawstydzona/y: a dziś od 7 zwarta i gotowa do pracy:tak::-):-) zaczęłam prasowanie dzieciowych rzeczy, strasznie pomalutku mi to idzie bo sie przy okazji muszę napatrzeć na te ciuszki:zawstydzona/y::zawstydzona/y: takie ładniutkie
Oj pamietam jak ja to niedawno robilam,tez kazda rzecz kilka razy ogladalam i glaskalam:-D:-D:-D
A bylam wczoraj w pracy i sie okazalo ze nie musze pisac pisma o te dodatkowe daw tyg. macierzynskiego gdyz dostaje go automatycznie:-)

Pozdrawiam i zycze milego dnia
O widzisz,ja musialam pisac,zlozylam tez zaraz po macierzynskim podanie o zalegly urlop wypoczynkowy za 2009r i za 2010r...podobno zona szefa sie burzy:jaki ona urlop chce przeciez jeszcze ani jednego dnie nie przepracowala w tym roku.."i takie tam ...a ja dzwonilam do Inspekcji Pracy zeby sie upewnic czy napewno mi przysluguje(bo tez nie wiedzialam,dziewczyny na forum mi dopiero powiedzialy) no i sie okazuje ze sie nalezy iszef nie ma prawa mi go odmowic,nawet jak ide zaraz po nim na wychowawczy...wiec teraz jakby co to jestem pewna....:happy2:

:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2: ja nic nie widzę :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

I najważniejsze doczekałysmy sie TRZECIEGO ZABECZKA!!!!!!
Gratulacje z okazji 3 zeba.....:tak::-):-):-)
Ja wygladam u Karoliny pierwszego...ale nic nie widac jeszcze:no:
Za to Gosia gubi zeby na potege...hi,hi....dzis wlasnie wypadla druga dwujka na dole...no i czeka na Wrozke Zebuszke...h,hi.....do waszych maluchow tez Wrozki przychodza z prezecikiem za zabek?

Uf....nadrobilam,ale pedzicie :szok:
Wczoraj mnie nie bylo,gdyz czekalam na ksiedza,bo koleda byla....no i chate musialam ogarnac i jakos tak zeszlo:-)
Maz byl u chirurga na kontroli z tym palcem co zwichnal i znow 2 tygodnie zwolnienia dostal :szok:....matko ja zwariuje z nim tyle w domu:baffled::baffled::baffled:
Dzis od rana kompa okupowal,ale juz nie wytrzymalam i go wygonilam.....dzieciaki poszly spac wiec mozie ze teraz moja kolej,no i odziwo ustapil:confused:

Do góry