reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

anaconda dzisiaj idziesz na noc?

sunday tak mam długi weekend yupi

Witajcie
My już zaczęliśmy długi weekend dwa piętra wyżej:-D
Dzisiaj miałam ruch w pracy jak na targu, ale o dziwo nie jestem wcale zmęczona i nie odczułam tego:-D
a jutro wolne yupiiii:-)

reklama
Anaconda udanej nocki...oby inwentaryzacja szybko skończyła się....a Maja jutro dała pospać

Iwonka udanego wypadu w góry...

siuski udało się złapać i juz nawet mam wyniki wszystko ok...

My planowaliśmy jutro wypad na działkę ale coś pogoda nie chce nas rozpieścić więc pewnie zostaniemy w domu:tak:

spokojnych nocek i udanych długich weekendów...

Witam. Dzieciaki śpią, a mnie coś dokucza brzuch:no:. Dzisiaj zrobiłam pranie bo nazbierało się :tak:, jakoś szybciej brudzą chłopaki swoje ciuchy:-p:-D. Pogoda była sprzyjająca do szybkiego wyschnięcia ubrań:tak:. A teraz słyszę jak leje za oknem:eek:.
Hejka :-):-):-)
Wy macie długi weekend a ja niedługo znowu jadę do pracy na nockę bo dzisiaj mamy inwentaryzację i z tego co mi mówili to siedzi się dotąd dokąd nie spisze się wszystkiego ze swojego działu :szok::szok::szok: mam nadzieję, że mi to sprawnie pójdzie i nie będę siedzieć do rana tym bardziej że przecież dzisiaj do 15 pracowałam :crazy::crazy: no cóż takie uroki marketów :sorry2::sorry2:
Życzę Wam miłego wolnego bo ja jutro zamierzam spać do oporu :-D:-D
Oby inwentaryzacja szybko i sprawnie poszła:tak:

Anaconda udanej nocki...oby inwentaryzacja szybko skończyła się....a Maja jutro dała pospać

Iwonka udanego wypadu w góry...

siuski udało się złapać i juz nawet mam wyniki wszystko ok...

My planowaliśmy jutro wypad na działkę ale coś pogoda nie chce nas rozpieścić więc pewnie zostaniemy w domu:tak:

spokojnych nocek i udanych długich weekendów...
Super, że wyniki Lenki są ok:tak:

Majówka cudowna rok temu pamiętam ze ledwo szlam pcajac wozek tak słonce dawało....mielismy dzisiaj w planach Zamosc ale nie w taka pogode mi się nie chce:sorry2:P widzac jak rano wyjelam wszystko z szafekkuchennych aby wkoncu to przebrać wzial dzieci i pojechal do Naleczowa pokarmić kaczuszki:-Dchyba się tym przerazil i wolal się ewakuowac:-):-)takze już się ogarnelam i nastawiłam sosik o kotlecików......

Anaconda no tak jakbys zatrudnila się tdzien później ominela by cie pierwsza inwentaryzacja:-Do której wrocilas.....

Milego spokojnego weekendu;-)

Witam

Marz masz rację pogoda tak beznadziejna, ze nic sie nie chce, nawet wolne tak nie cieszy:sorry2: tez pamiętam jak w tamtym roku grzało słońce:tak:
misia, antuanet, iwonka mam nadzieję, ze u Was cieplej i nie musicie siedzieć w pomieszczeniu:sorry2:
anaconda jak tam po inwentaryzacji? o której skończylas? co do umowy sama zobaczysz czy bedziesz chciała tam zostac, chociaż szczerze to ''wszędzie dobrze gdzie nas nie ma'':sorry2:
Zaraz biorę sie za jakiś obiad i trzeba posprzątac trchę. Miłego weekendu:tak:

Hejka :-):-)
Wróciłam o godz.1 w nocy i z tego co się zorientowałam to raczej nie ma szans żeby wcześniej wyjść :no::no:
A czy się wyspałam - nie bardzo bo chyba już jestem zaprogramowana na ranne wstawanie i sama się obudziłam po godz.7 ale zamierzam zdrzemnąć się popołudniu :tak::tak:
Pogoda faktycznie się popsuła, my też myśleliśmy że może do teściowej się pojedzie jak będzie piękne słonko ale w tym przypadku to zostajemy w domu :tak::tak:
Marz Ty za porządki w szafkach kuchennych się zabrałaś a ja zamierzam wreszcie pochować wszystkie zimowe kurtki :tak::tak:
Motylla jak my jedziemy na wieś to Maja zawsze w brudnych ubraniach wraca :-D:-D:tak::tak:
Madzienka super że wyniki moczu Lenki dobrze wyszły :tak::tak: może pogoda się poprawi i będziecie mogli na działeczkę się wybrać :tak::tak:
Maltanka wyobraź sobie jaki u mnie w pracy był wczoraj ruch, normalnie ludzie wszystko wykupili jakby przynajmniej przez tydz sklepy były pozamykane :szok::szok::szok: ja miałam mieć jutro wolne ale z racji tego że lody wykupione to niestety jutro muszę pracować i to wszystko powykładać na nowo :sorry2::sorry2:
A ja dzisiaj kopytka robię z sosem pieczarkowym :tak::tak:

hejka!!!! ale mamy weekend gdzie to słońce?????

madzienka dobrze że z Lenką wszystko ok....że wyniki dobre....zdrowe, piękne, grzeczne dziecko i na dodatek dziewczynka...kurcze jak to zrobiłaś ja też takie chce:-):-):-)

justynka no to super że Michaś dostał się tam gdzie najbardziej chciałaś

iwonka i jak tam udało Ci się gdzieś zaliczyć depilację?????

anaconda jak po inwentaryzacji???? dużo miałaś roboty
a jak Twoi nowi koledzy z pracy jacyś fajni??? H daje popalić i to nieźle.... ostatnio np zabierała dzieciom kanapki z talerzy gryzła po czym wypluwała gdzie popadło.....masakra dzieci w spokoju nawet śniadania nie mogą zjeść

marzenka przestraszył się że go zagonisz do roboty :-D:-D wolał kaczki karmić..:-):-)ha ha ha wycwanił się ten Twój mąż....ale chyba Tobie tez to na rękę bo mogłaś w spokoju posprzątać

Zyc nie umierać wyleguje się w lozeczku z słuchawkami i muzyczka w uszach o mamo kiedyś myslalm ze nie będę miała już dla siebie ani chwili ale jednak:-);-)wkoncu jest ich coraz więcej.....

Elza przepisu nie ma na dzieci:-D:-Dchociaz taki przydalby się teraz dla mojego P bo on jak i M mecza mnie o ksiezniczke i siostrzyczke:zawstydzona/y::szok:powariowali??????:-D
Anaconda to Cie przetrzymali...miej drzemki zycze...
Sienio i jak wzielas się za sprzątanie i gotowanie:happy2:

Chlopaki pospali się w samochodzie wiec obiad to chyba na kolacje dzisiaj zjedza:sorry2:

Witajcie o aurze za oknem nie wspomnę...

Miało być gorąco i jak zwykle pomylili się..dobrze że śnieg nie pada, no podobno w Hiszpanii i Francji napadał....

My dzisiaj w domu zrobiłam porządki w szafie w sypialni pozbywając się za małych garniturów i starych koszul Pawła oraz weselnych sukni, których i tak już nigdy nie zamierzam założyć...kurtki popakowane, pora powyjmować letnie ubranka:tak:

Anaconda
i jak kolega posprzątał magazyn...szkoda że z jutrzejszym wolnym nie udało się...ale lody to jutro raczej sprzedawać się nie będą;-)

Marzenka następnym razem musimy ich zgrać to i moi pojadą a ja będę miała możliwość porządnie posprzątać
Szczęściara

Eliza hehehe dzięki...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry