reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
U mnie malowanie pełną parą - kuzyn przyszedł i mnie wyręcza:-p;-):tak::cool::cool:.
Młode zaśpione:-p:tak: i luzik :cool:- ale nie całkiem :no::sorry: bo pracę muszę naklikać z toksykologii o konserwantach:nerd:. I się pochwalę:-p bo w sobotę mam zajęcia też zajęcia z aktywizacji z tego kursu kadrowego i w końcu laptopika dostanę:tak::cool: bo już kupili nam - dobre i te 10 cali:-p;-):tak:.
Lecę na spotkaniowy.:tak:

wi8tam i ja,
nie pisałam bo mam dziś jakiegoś doła:-:)-( jakiś taki dziwny dzień:cool::cool::crazy:

marta podziwiam za zapał do malowania, ciekawy kolor wybrałaś:tak::tak::tak:

sunday_ mi też niezręcznie jak rodzice coś mi kupują a potem pieniedzy nie chcą, ale moja mama mów że jak tylkoże t bedzie nampomagać, a potem jak ne będzie mogła to my jej pmożemy;-):-)
co do prezentu to nie wiem, zawse mam z tym duży problem:tak::tak::tak:

lecę jeszcze a spotkaniowy:tak::tak:

Sunday mozliwe, ze to bylam ja, bo szlam z napotkaną po drodze kolezanka, antuanet tez mnie widziala :) bylam we wtorek w przedszkolu , ale jesli nawet bylas to z dzieciakami w sali :(

mandziula ja tez mialam rano dola, ale pozniej bylam troche zajeta, wiec zapomnialam ;p to chyba przez ta pogode !

marta zazdroszcze gratisowego netbooka :)

Kupilam sobie urzadzenie wielof. Canon za 159 zl :):) jestem zadowolona, bo takie wlasnie chcialam :) zeby tylko dzialalo bezproblemowo :p
Zainstalowalam sobie przegladarke opera i nie moge edytowac tekstu, ani emotikon wstawiac...:(

Ostatnia edycja:
Witajcie wieczorową porą:-)
Natalka w końcu usnęła...jakoś długo to dziś trwało., ale pewnie dlatego, że ma katarek:wściekła/y::eek:oby w nocy nie było problemów:sorry::sorry::sorry::sorry:
widzę, ze wszyscy korzystają z pięknej pogody:tak::tak:my też....zaliczyliśmy dzisiaj pierwszy spacerek:tak::tak::tak::tak::-):-):-)Natalka cały przespała:-D:-D:-D a ile się u Was dzieje,ledwo nadążam z czytaniem:-D:-D

Wszystkiego najlepszego dla Kubusia z okazji 1,5 roczku:tak::tak::tak::tak::tak:...zdróweczka przede wszystkim i samych słonecznych dni!!!!

Marta1981 lepszy taki laptop niż żaden:-p:-p....byle BB się na nim dało uruchomić;-);-);-);-)

Widze że na watku spotkaniowym ruch...chyba tym razem w większym gronie spotkamy sie...super!!!!ciekawe jak ta kobitka z Bugi ogarnie wszystkie dzieciaczki:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Misia
skąd u Natalki katarek....????Zdroweczka życzymy

I jeszcze pochwale sie...znowu Jula w gazecie tym razem Mam dziecko:-D:-D:-D:-Dchyba nie mieli kogo wstawic to umiescili jakies stare zdjecie ktore kiedys wysłałam...:szok::szok:

reklama
Do góry