reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

madzienka to Julka sie awanturuje:dry::dry:przec caly dzien jest aniolem a w pewnym momencie zaczyna jej wszystko przeszkadzac i wrzeszczy jak opetana:szok::szok::szok: moja sasiadka, ktorej dzieci nie plakaly (maja ponad 50 lat :-D:-D) pewnie mysli, ze ja martretuje:sorry2::sorry2:

Julka ubrala sie w stroj kapielowy i juz prawie spi, ale za nic nie daje sobie go zdjac:confused::confused:

Wiecie moze kiedy bedzie nasze spotkanie? na to z podushkowca to ja raczej nie przyjde, bo temat jak dla mnie malo przydatny poki co, a nie chcialabym przeszkadzac innym plotkujac :D:D:D

Sienio nie strasz bo mnie wszyscy uprzedzali że Julki to charakterne babki i moja tez powoli zaczyna pokazywać jakieś humory a ma dopiero 1,5 roku:szok::szok::szok:

Z naszego spotkania na razie nic-tak Marta mówiła...a szkoda ale zawsze same możemy się spotkać

Co do spotkania z podushkowca to ja byłabym chętna ale zaplanowałyśmy sobie z Madziarką wypad na tydzień nad jeziorko...jesli wyjdzie to niestety ale jeśli będę w Lublinie to idę na pewno!!!!!

Forneciu sama nie wiem skąd ona ma tyle energii....:baffled::baffled::baffled::baffled:

Sunday jak łóżeczko po spaniu Maksia??

Mandziula kciukaski zaciskam za dentystę:tak:

Madziarka jak babeczki podziel sie:-p:-p:-p:-pi dlaczego telefonu ode mnie nie odbierasz:sorry2::sorry2::sorry2::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Obejrzę karne i zmykam spać....DOBRANOC!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
My czekamy na Synka :) We czwartek robiliśmy usg 3d, tzn ja sama byłam, mąż tym razem zaczekał na zewnątrz, dzięku temu też mogłam dopytać doktora o różne szczegóły. Najfajniej było słyszeć, że dziecko zdrowe ! ! !
Tylko buzi nie chciał pokazać, ciągle rączkami się zasłaniał - wstydniś czy co?;)

Dzięki za przywitanie :)

Hej kobity
Chyba zaczęłam sie udzielać w mało odpowiednim momencie, ostatnio ciągle jakieś "rajdy" robimy i nie mam kiedy zajrzeć. Dzisiaj też nad Białym byliśmy, a tak nas wzięło i pojechaliśmy się wykąpać :)
Nie żałuję bo woda jak marzenie!

Mamo Izo, witaj :)

Jutro impreza imieninowa u moich rodziców. rano robię słynnego Shreka, mam nadzieję że sie uda, pochwalę się oczywiście ;)
Wybaczcie że nie odpisuję ale jestem padnięta, nawet nie czytałam. Pozdrawiam Was wszystkie!

Witajcie z ranka,
wczoraj wybyłam... z godz na godzinę okazało się że mój m. jedzie do warszawy na jeden dzien.... więc i ja skorzystałam i podczepiłam się pod zakupki :-)
Julcia oddałam do babci a Nelinka pojechała z nami - dlatego Madzieńka nie odbierałam bo nie słyszałam w tym szumie telefonu... :-);-):tak:
Zaraz będę do Ciebie dzwonić - poczekam jednak chwilkę żebyście zdążyli wstać :-D:-D:-D:-D

Ale fajnie że pojechałam bo wyprzedaże się zaczęły.... oj kasy można wydać można - byle ją tylko mieć! :-D:-)

Fornetka babeczki są - jutro je będę nadziewać masą z serka mascarpone i owocami... specjalnie dla Ciebie zrobię kilka! :-);-)

Witam też nową mamusię! Mama Iza pisz często a zobaczysz sama jak szybko się wciągniesz w bb :tak:

shenen udanej imprezki!!!

No i Nela mi się wdrapała i koniecznie chce do Was napisać... :cool2::tak::tak::-):-)to popisałam ;-);-)

Witam sie w piekną sobote!!!:tak::tak::tak:
Tak jak wczoraj pisalam Maks spal bez pieluchy i nic sie nie stało:-D:-D:-D obudzil się zapytałam czy chce siku i zrobil do nocnika:tak::tak::tak:

Madziara co tam zakupiłaś???
shenen udanej imprezki!!!!

Wojtek pojechał na strzelanie z pracy, ja ogarniam(staram się) mieszkanie, zaraz wyjdziemy na dworek z Maksiem-chyba zaryzykuje bez pieluchy na plac pod blok!:baffled::confused:
Popoludniu jedziemy na grilla do rodzicow organizowanego bez brata-dzisiaj ma urodziny a wczoraj mial jego mlodszy chlopak. Pytalam sie Was o pomysl na prezent i sama wyszukalam w leclerku cos takiego BAKUGAN LATARKA PROJEKTOR DUŻY NOWOŚĆ 2010 !!! (1098049006) - Aukcje internetowe Allegro mam nadzieje,ze jeszcze tego nie ma i ze w ogole mu sie spodoba :confused::confused::confused:

Witajcie, ja powoli pakuję manatki bo jedziemy nad jeziorko....

Sunday mega gratulacje dla Maksia!!!!!!!To chyba milowy krok w nauce nocnikowania:tak::tak::tak:
A prezent bardzo fajny!!!

A byłaś obejrzeć ten rowerek dla Maksa???

Madziarka jakoś Ci to wybaczę:-p...chwal się co kupiłaś i gdzie szalałaś???A babeczki z serkiem mascarpone mniam mniam:-):-):-):-)

Znikam bo jak zwykle mam pół domu do zapakowania:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:

Miłego weekendu:-)

Witajcie, M mnie goni i muszę zmykać, teść na grilla nas zaprosił :szok::nerd: to wieczorem pojedziemy:tak:.
Popoludniu jedziemy na grilla do rodzicow organizowanego bez brata-dzisiaj ma urodziny a wczoraj mial jego mlodszy chlopak. Pytalam sie Was o pomysl na prezent i sama wyszukalam w leclerku cos takiego BAKUGAN LATARKA PROJEKTOR DUŻY NOWOŚĆ 2010 !!! (1098049006) - Aukcje internetowe Allegro mam nadzieje,ze jeszcze tego nie ma i ze w ogole mu sie spodoba :confused::confused::confused:
Chłopcy w tym wieku przepadają za Bakuganami;-):tak:, Ben 10 trochę przymały dla Olka. Świetny prezent:tak:.
Miłego weekendowania babeczki.

Madzieńka mam nadzieję że wybaczysz - przekupie cię tymi babeczkami haha :-D;-):tak:
Miłego wyjazdu nad jeziorko!!!

Sunday gratuluję nocnikowania!!! spokojnie możesz go brać na dwór bez pieluchy! - jest ciepło więc nawet jak by coś się przydarzyło to masz blisko do domu :tak: ale myślę że jak noc wytrzymał to i w piaskownicy wytrzyma - najwyżej jak by się bardzo zabawił to w trakcie zabawy zapytaj czy nie chce siku i podleć trawki żeby ładniej rosła :tak::-) u nas Julowi się bardzo podobało podlewanie trawników i kwiatuszków :-D:-D:-D:-D
A prezent - rewelacja! mojemu majsterkowi też by się takie cudeńko podobało... wszystko co świeci, gra jest fajowe :tak:

A ja pochwalę Jula - odkąd Madzieńka kupiła mi w ikea taki taborecik to mój mały mężczyzna sam się załatwia w toalecie! :-D sam podnosi deskę, ściąga gatki i sika! i na grubsze rzeczy też sam zakłda deskę i siada :-) a ja się nadziwić nie mogę- kiedy mi ten czas tak szybko uciekł że syn się aż taki samodzielny zrobił...

Madziara Maksio spal wczoraj w dzien bez pieluchy jeszcze sie nie odwazylam na noc bez. A Julek to super gość, w koncu starszy brat-musi dawac dobry przyklad siostrze!!!:-)

reklama
Wiesz jak ja Julka odpieluchowywałam to też na początku w dzień nie zakładałam mu pieluchy - a na noc kupiłam te pieluchomajtki i mówiłam mu że nie zakładam pieluchy tylko majty - i żeby nie sikał tylko wołał.. i jakoś samo poszło - zakładałam do czasu aż kilka dni pod rząd zobaczyłam że te pieluchomajtki zdejmuję rano suche... zaczęłam więc kłaść go w samych spodniach od piżamki i udało się! Mój syn sam się odpieluchował, tak z dnia na dzień dosłownie... :-)

Myślę że z Maksiem będziesz miała tak samo :-) mądry i zdolny chłopak ci rośnie :-)

robię kawusię - któraś chętna się dołączyć? Mandziula ty zawsze rano pijasz... choć dziś sobota to pewnie pijesz z mężykiem co? ;-)

Do góry