reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam sie i ja z kawusią
My już po śniadanku, Nikoś też ale skubaniec spać nie chce a zrobił nam pobudkę 6:20 dostał cycka i my usnęliśmy a on do 8 leżał spokojnie ale chyba sie mu znudziło bo tak dokazywał ze musieliśmy wstać
Fogia dzisiaj też kciukasy zaciśnięte
Maltanka fajnie ze nocka byłą spokojna
Talia wykłócaj sie o darmowa przesyłkę to przecież nie twoja wina, biedne jestescie razem z Gabi z tym jedzeniem
Karlita na pewno coś sie znajdzie po Gabi co będzie na małego pasowała a jak nie to proponuje pochodzić po ciuchach na prawdę są fajne rzeczy na dzieci
Sunday a mnie ta pogoda rozwaliła i chyba zmusiła do tego ze zacznę sie pakować bo nie chce zostawiać tego na ostatnią chwile
Mandziula to miałaś poranna pobudkę a dzień w domu to mogłaś sobie pospać

reklama
no widzę że zakupy jesienno zimowe Ci się szykują u nas niestety też i nie tylko kurtki i buty ale i spodnie bo nogawki jakieś takie przykrótkie tych spodni co ma sie zrobiły w przeciągu miesiąca:szok:
zgaga mnie męczy :baffled::no:

współczuję zgagi:-(
hmmm...a przed nami dopiero pierwsze jesienno - zimowe zakupy...trochę Natalka już dostała:tak:ale na pewno brakuje czapek, szalików, rękawiczek....kombinezonik jest dla roczniaka...na początku będzie za duży, ale może na sezon wystarczy,co?:baffled:podpowiedzcie, co jeszcze się przyda?

to ja witam z rana, dis też w domku:tak::tak:
moje dziecie powita ło mnie dzis o 6 radosnym aguuuuu:baffled::baffled::baffled:

robie kawe, któras chce??? to zapraszam

jhfddfvbb f se dgytfgv
a to i Mikoła dorwał sie klawiatury:baffled::baffled::-D:-D

dzień dobry Mikołajku:tak::tak::-D:-D

heloł

witam z poranną kawką

ale mamy pogodę:baffled: madzienka chyba nic z naszego placu nie wyjdzie:dry:
Hubert spał ładnie, ale wstał standardowo 6.45:baffled:

kurczę ja też muszę przejrzeć szafę małego ...

dobrze, że Hubert ładnie spał:tak:mhmmmmmmmm..........jaka pyszna kawka:tak:

Wymienią mi ja ale chcą zebym płaciła drugi raz za przesyłkę:crazy::wściekła/y:

A moja panna mnie dziś z samego rana zezłosciła bo znowu coś świruje z butlą, nie chce z nie pić a w cysiu juz mleka brakuje:baffled: No i głodna nie moze zasnać nie wiem czy takie karmienie mieszane w ogóle mozna z nią kontynuować bo tak byłoby najlepiej nie rezygnowałabym z karmienia piersią a dzieco było najedzone. Zobaczymy w ciagu dnia, przymusza ją znowu muszę:baffled:
słabo z tą przesyłką....może trzeba się wykłócić:-poj, masz kłopot z tym jedzeniem:no:

A ja sie ciesze,ze jest taka pogoda bo w koncu ograne szafki w mieszkaniu. I u Maksia w pokoju trzeba przepatrzec i moje. Porzadek moze w koncu zrobie :-) My juz po sniadanku-kanapeczki z twarozkiem i herbata zielona. A teraz zaraz kawe zrobie i zabieram sie za robote. Moj M zrnowu dzisiaj obudzil sie w nocy z potwornym bolem nogi, matko juz nie wiem co to moze byc. Znowu musi isc do lekarza. Dalam mu przeciwbolowe ktore przepisala mi gina jak mnie bolal brzuch, bardzo silne i teraz mowil mi przez tel jest jest lzej.No ale nie moze brac przeciwbolowych non stop:-(

ojej:no::no::no:najgorsze, że nie wiadomo z jakiego powodu ten ból:no:

pogoda dziś do bani:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:chyba czeka nas siedzenie w domu...i domowa robota:dry::dry::dry:

http://lublin.gazeta.pl/lublin/1,35640,8300170,Przedszkola_tylko_dla_wybranych_.html :dry:

Ostatnia edycja:
Gratuluję synka:-):-).
Trzymam za słowo.
A akurat wpadłam na pomysł żeby pod koniec ciąży zorganizować takie spotkanie - przyjęcie dla maluszka jak w USA robią:dry:.

spoko mam duużo różu w domu :-D

z tym przyjęciem fajny pomysł
ostatnio chciałam bratowej cos takiego zorganizowac to reszta dziewczyn z rodziny popatrzyła na mnie jak na trędowatą :baffled::dry:
nie to nie ... ale byłoby jej miło ... i zawsze to jakaś pomoc ....

mojej koleżance kiedyś zrobiłyśmy takie przyjęcie niespodziankę normalnie umówiłyślmy się nawę w lokalu :-D Monika niczego się nie spodziewała
umówiłyśmy się ze każda z nas kupi jakiś drobiazg i dodatkowo kupiłyśmy 2 paki pampersów 1 :-D

Karlita na pewno coś sie znajdzie po Gabi co będzie na małego pasowała a jak nie to proponuje pochodzić po ciuchach na prawdę są fajne rzeczy na dzieci

pochodzę pochodzę ale u nas na ciuchach też jakoś widziałam wszystko w różach, kwiatkach ... :szok:

Sunday a mnie ta pogoda rozwaliła i chyba zmusiła do tego ze zacznę sie pakować bo nie chce zostawiać tego na ostatnią chwile

Widzisz ty tez masz plus z takiej pogody. Potem moze sie rozpogodzi i wyjdzie sie na dwor. A Ty kiedy wyjezdzasz???

Marta spoko pomysl z ta imprezka:-)

misia co do tego artykułu... to niestety prawda z przedszkolami:-) Jest coraz wiecej dzieci w tym wieku bo wyz rodzi wyz :-) a duzo placowek zostalo pare ladnych lat temu (kiedy byl niz) zamknietych. Wiec otwieraja sie prywatne (ale koszty), ale i tak juz prywatncyh mnie powstanie bo w tym roku byly ostatnie dotacje z unii na przedszkola :-( Tyle ich powstalo!!!!

Ostatnia edycja:
fornetka to widzę, że też miałaś pobudkę
marta chodzi ci o baby shower:sorry2:
karlita bo u nas ludzie podchodzą jeszcze tak, że nic nie powinno się kupować przed narodzinami - cudowne rady teściowych itp.:dry: albo uważają, że i tak muszą coś kupić jak przyjdą zobaczyć dziecko,:dry: a przecież nie zbiednieje jak kupi 3-pak body za 15 zł:baffled:

ja zaczęłam już kompletować wyprawkę dla bratowej na grudzień, wczoraj kupiłam w biedronce bodziaki 2-pak za 5 złotych:tak:myślałam, że to jakiś shit będzie, ale materiał jest ok, jej ale śliczne są te małe ubranka

położyłam H spać, nie chciał usnąć i kręcił się godzinę jeszcze, zaczął już mnie denerwować, do tego @ przyszła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: echhh ale mam dzień dzisiaj:sorry2:

reklama
Do góry