reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

shenen koffana a co się z Tobą dzisąło, że cię tyle nie było?
madzienka super, że weselicho udane:tak:... pewnie, że chcę malowanki:tak: masz meila czy wysłać?
antuanet to zapisuj się z małym z nami na basen:tak:
fornetka... też lubię chodzić do Muzeum Wsi Lubelskiej:tak: a kiedy wyjeżdżacie?
fikusek ja nie pomogę co do tych testów:sorry2:
talia oby szybko poszły załatwienia kredytowe:tak:

a teraz się witam i zmykam

co za dzień dzisiaj pogoda niby ładna, a głowa mnie boli od rana, do tego żołądek:baffled:
ale mi szkoda, że nie będzie nas na spotkaniu, :-(

zmykam

reklama
hej dziewczynki :-D

później Was nadrobię bo dopiero wróciłam :-D:-D

jutro spotkanko JUPI :)
upiłam paluszki i krakersy dla brzdąców
co jeszcze trzeba kupić jakies owoce ???

fikusek mogę Ci dać namiary na panią dr która zajmuje się takimi testami o ogólnie biorezonansem i bicomem :-D
ja dość często korzystam z bicomu :-D

karlita i jestes zadowolona?bo akurat nikt z moich znajomych nie korzystal z tego.A ja bym chciala malemu i sobie testy zrobic ze wzgedu n ten kaszel.Tzn sobie napewno zrobie bo ja juz dycham 7 lat a malemu to jak nie przejdzie to tez.Troche to kosztowne jest i dlatego najpierw wolabym sie upewnic czy napewno warto:) u nas lekarka za testy powiedziala ze 150 od osoby. A u ciebie jak??? i pewnie ze chce namiary:)

Witam my juz w domciu. Maksio 6 razy jezdzil na karuzeli:-) A ile placzu bylo jak juz wschodzilismy matkoooo:szok::szok::no::no:
Maks wykapany zaraz zjemy kolacyjke i spac.

Antuanet fajnie,ze mimo kiepskiej pogody jest co robic:-)
maltanka szkoda ze Was nie bedzie :-( Zdrowka zycze!!!

fikusku witaj na tym watku:):)

ja dziewczynki na dzien dzisiejszy tez bede... na jutrzejszy pewnie tez:)

nie bylo mnie ale nie bylo mnie tez w lublinie... musialam zwiac z tego mojego domowego obozu:):):)

fikusku witaj na tym watku:):)

ja dziewczynki na dzien dzisiejszy tez bede... na jutrzejszy pewnie tez:)

nie bylo mnie ale nie bylo mnie tez w lublinie... musialam zwiac z tego mojego domowego obozu:):):)
o hej hej:) tak myslalam ze tu bedziesz:) pamietaj ze mi tez spotkanie obiecalas:) wiem ze teraz nie da rady bo masz kupe roboty ale mam nadzieje ze sie za jakis czas spotkamy:)

madzienka super że eselicho udane a Juła to niezła agentka jest:-D:tak::tak::tak:

maltanka zdrówka życzę, i szkoda że was nie będzie:-:)-(

sunday fajnie że niedziela się udała, a Max sie wyjeżdził karuzelą że ho ho:tak::-D

antuanet jaknoc musicie sie z kubusiem na basen zapisać:tak::tak:, super że wypoczynek udany:tak::tak:

a my pojechalismy dzis w dwiedziny do kuzyna i obdarował nas wiadrem malin:dry::dry:, tak więc kupiliśmy sokownik i robię soki:sorry2::sorry2::dry: ale dziś to tylko przez sokownik puszczę te maliny bo nie dam rady za wszystkim:no::no:

Hej girls
witam tego chłodnego ale pięknie słonecznego dnia. Nie mogłam sobie odmówić przyjemności spaceru z Fifim - już kiedyś pisałam - kocham jesień. Za wszelką cenę staram się odstresować bo ostatni dni dały mi za bardzo w kość, a w przyszłym tygodniu jeszcze niejedno przede mną. :no: Podejrzewam, że większość moich spraw rozstrzygnie się w okolicach poniedziałku/wtorku.
shenen, misia pytałyście czy możecie mi pomóc. Jeżeli znacie się na tym to może powiecie mi parę słów odnośnie ochrony kobiet w ciąży. Wiem już, że jeżeli kończy mi się umowa to pracodawca musi mi ją przedłużyć do dnia porodu. A co w przypadku jeżeli nie ma dla mnie etatu bądź może mi zaoferować etat niepełny? Wyczytałam, że w takiej sytuacji i tak musi mi zapłacić taką pensję jaką wcześniej, czyli ewentualnie dopłacić wyrównanie do tego co dopracuję. Prawda to?
Antuanet problem w tym, że ja za wszelką cenę chciałabym uniknąć sądu. Cały czas mam nadzieję, że uda się polubownie załatwić sprawę przynajmniej częściowo.

tak na szybko co się zorientowałam w kodeksie pracy to masz rację:tak:ale nie zajrzałam jeszcze do Karty Nauczyciela więc nie wiem, czy tam nie ma jakichś innych regulacji...choć nie wydaje mi się:dry:

witam witam;-) na reszcie dotarłam:zawstydzona/y: trochę na początek poczytałam bo ostatnio tak się zbierałam skacząc po innych watkach ze czasu mi brakowało:zawstydzona/y:

Bardzo się cieszę że sie jutro z Wami zobaczę:tak::tak:
fikusek1988 witaj wśród nas:-)
Antuanet24 niezłe spotkanko tyle kilometrów od domu:tak: ostatnio znajomi byli na urlopie nad morzem i jak płynęli statkiem to się okazało że sam Lublin nim płynie:-D:-D Fajnie że Kubuś polubił basen może po powrocie będziesz miała okazje z nim trochę na jakiś basen pochodzić :tak::tak:Za gadulstwo wielkie brawa:-):-)
Madzienka fajnie że na weselichu sie dobrze bawiłaś:tak::tak:
Maltanka dużo zdróweczka Ci życzę i przykro mi że tak ci ból głowy dokuczał:confused:
Mandziula jak tam produkcja soku malinowego;-) na zimę będzie jak znalazł:tak:
co do niedzielnego spania to my z P. chyba wszystkich pobiliśmy;-) bo do 10.30 w łóżkach się gramoliliśmy:-p

reklama
Namówiłam dziś P. żeby do Plazy pojechać rozejrzeć sie za kurtkami dla Amandy bo nie ma juz żadnej a już robi się coraz chłodniej ale niestety nic nie udało mi sie kupić bo Ami nie chciała przymierzać tylko krzyczała że jej sie nie podoba a P. sie denerwował ze ona tak sie zachowuje i jedynie bluzeczkę w 5 10 15 jej kupiłam bo nie przymierzała tylko odpowiedni rozmiar wzięłam :-( z nimi to d..pa a nie zakupy potem pojechalismy gościć sie do mojej siostry i tam spędziliśmy resztę dnia aż do 20.00:cool2:

No już spadam bo P. mi lapka chce zabrać:cool:

Do jutra:-):-):-)

Do góry