reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witajcie, i my już w domu...ja również dziękuję za spotkanie, bardzo miło było poznać nowe mamuśki, brzdące i zobaczyć się ze stałymi bywalczyniami Bugi....
Niestety Johnson nie spisał sie:baffled::baffled::baffled: podobno kasę maja nam zwrócić.... i teraz pytanie/propozycja dla Was...

Chcemy żeby je zwrócili czy zorganizowali nam jeszcze jedno spotkanie bez naszego wkładu pieniężnego z logopedą...?????(jeśli będzie taka możliwość-taka jest moja propozycja)
Karlita kiedy Twoja mama mogłaby spotkac się z nami???

Co Wy na to???

Fotki tam gdzie zawsze ale później

Maltanka mam przyprawy:tak::tak::tak:

Zmykam obiad szykować

my juz tez w domku, Mikołaj zasnął jeszcze w Bugi i śpi do tej pory, biedny bo w foteliku;))

oj, to mu niezbyt wygodnie:no:a moja mała gada sobie i ani myśli spać...idziemy więc jeszcze na spacer:tak:może wtedy uśnie:sorry2:

Witajcie, i my już w domu...ja również dziękuję za spotkanie, bardzo miło było poznać nowe mamuśki, brzdące i zobaczyć się ze stałymi bywalczyniami Bugi....
Niestety Johnson nie spisał sie:baffled::baffled::baffled: podobno kasę maja nam zwrócić.... i teraz pytanie/propozycja dla Was...

Chcemy żeby je zwrócili czy zorganizowali nam jeszcze jedno spotkanie bez naszego wkładu pieniężnego z logopedą...?????(jeśli będzie taka możliwość-taka jest moja propozycja)
Karlita kiedy Twoja mama mogłaby spotkac się z nami???

Co Wy na to???

Fotki tam gdzie zawsze ale później

Maltanka mam przyprawy:tak::tak::tak:

Zmykam obiad szykować

hmmm....ja podejrzewam, że jak wrócę do pracy to na spotkanie się nie załapiemy...chyba, że będzie gdzieś o 17:sorry2:....ale myślę, że jeśli większość się wybiera na spotkanie z logopedą, to chyba lepiej na to przeznaczyć kasę:sorry2:

ooo wiedziałam kiedy komputer włączyć, powracały;-)

madzienka
dzięki za przyprawy, koffana jesteś:-):tak:

widzę, że spotkanie udane, na następne i my się piszemy:-):tak:

żartujecie, że ekspert nie dojechał:szok::szok::szok:... a jaką ksę mają wam zwracać, przecież ekspert miał byś z j&j bezpłatny:szok::confused:

madzienka wstawiaj foty tam gdzie trzeba:tak:;-)

Madzianka jestem jak najbardziej ZA

rozmawiałam z mamą powiedziała, że po połowie września z chęcią się z nami spotka :-) bo teraz jest poczatek roku i wiadomo młyn w szkołach ...

i jak Wam bardziej pasuje spotkanie z logopedą?? rano czy popołudniu ?? żeby też pracujące mamy miały szansę do nas dołączyć ...

dzisiejsze spotkano świetne :-) miło było sie spotkać w większym gronie
maluszki są słodziaste!!! brzuchatki wyglądają kwitnąco

miło popatrzeć jak nasze dzieci rosną :-)

Fornetka jeszcze raz dzięki za ciuszki :-)

najbardziej szkoda mi było dziewczyn które dojechały spoza Lublina by dojechać na to spotkanie ...
a fizjoterapeuta zawiódł ?? są telefony!! zeby zadzwonić i przynajmniej poinformować że nie będzie zajęć!!

Gabi jeszcze nie śpi .... teraz siedzi na dywanie i drze mój rachunek telefoniczny ;-)
rosołek nastawiony :-)

DZIEWCZYNY CZY MOŻE KTÓRAŚ ZAUWAŻYŁA BUTELKĘ AVENTU W BUGI BO ZOSTAWIŁAM .... ?? JA NIE WIEM GDZIE MAM GŁOWĘ....

żartujecie, że ekspert nie dojechał:szok::szok::szok:... a jaką ksę mają wam zwracać, przecież ekspert miał byś z j&j bezpłatny:szok::confused:

tak ale musiałyśmy zapłacić za wstęp i za animatora - ja tam nie widziałam by ktoś się zajmował naszymi dziećmi ..... :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Ostatnia edycja:
ooo wiedziałam kiedy komputer włączyć, powracały;-)

madzienka
dzięki za przyprawy, koffana jesteś:-):tak:

widzę, że spotkanie udane, na następne i my się piszemy:-):tak:

madzienka wstawiaj foty tam gdzie trzeba:tak:;-)

Za wejście kawę i opiekę(te składkowe)...tak powiedział ktoś Marcie przez telefon, ale to jak już ona wróci to Wam powie wszystko....

Fotki wstawione

Misia ale ja mysle o organizowaniu spotkania jak najszybciej żeby nie próbowali wymigać się:-D:-D:-D

Taka jest moja propozycja co do kasy...ale zobaczymy jakie będzie zdanie reszty dziewczyn.....

tak ale musiałyśmy zapłacić za wstęp i za animatora - ja tam nie widziałam by ktoś się zajmował naszymi dziećmi ..... :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

:baffled::baffled::baffled:

Za wejście kawę i opiekę(te składkowe)...tak powiedział ktoś Marcie przez telefon, ale to jak już ona wróci to Wam powie wszystko....

hmmm nie rozumiem, to wiem, że to składkowe miało być, to jakie j&j ma jeszcze pieniądze?

dziwne

a nie lepiej teraz już samemu organozować takie pogaduchy w bugi.

Witam się i ja, znaczy my :-)
my śpimy, ja nastawiam obiadek...

a co do następnego spotkania - jestem jak najbardziej za logopedą!!! Przynajmniej możemy być pewne że dojedzie :-)

Witam się i ja...miło było się z Wami spotkać:-)wielkie dzięki
Co do spotkania jestem za jeśli tylko będzie godzinowo mi odpowiadało to napewno będę...
Mateusz spi zasnął w samochodzie pózniej w pokoiku a teraz zmienił łożko i spi dalej:-)

reklama
Witamy sie i my :-)
Maksio pozarł pierogi i poszedl spac, jejku dzisiaj pozno poszedl spac, wieczorem to nie wiem o ktorej pojdzie spac!
Ja nastawilam zupe,zeby była na jutro tez. Jejku znowu musze sie przestawic na gotowanie na zas, bo przez te miesiace chyba sie rozleniwilam w domu. A teraz znowu....!!!

A co do spotkania z logopeda to ja jestem za tylko nie wiem czy zdolam przyjsc,bo nie wiem jak bedzie z praca.

A co do spotkania to jak zwykle było super!!! Ciezarowki wygladacie swietnie, az mi sie zatesknilo za tym okresem:-) Mojej kolezance tez sie podobało, i pewnie jak da rade to będzie na kolejnym spotkaniu:-)
talia super było Cie poznac!:-) jak malutka koffana????:-)
marz fajnie,ze sie pojawilaś:-) zapomniałam zapytać- jak Mateuszek i jego rodzice przed pojsciem do zlobka????

Mam nadzieję,że nastepne spotkanie bedzie w pelni spelnione:-) i że żadna strona nie zawali :-(

Do góry