reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Madzienka dziękuję za zaproszenie na Czechów :-D
Dziękuję za radę odnośnie postów, teraz już wiem jak wstawiać emoty bo włączam zaawansowaną edycje, ten cytat z plusikiem zaznaczałam i potem odpowiedź i nic się nie działo, muszę popróbować parę razy, uczę się obsługi tego forum dopier..ale serdeczne dzięki za radę:happy::happy::happy::happy:

Musi pojawić się "fajeczka"na kwadraciku Multi-Cytat Tego Posta(tak nazywa się jak najedziesz na niego myszką) zaznaczasz sobie wszystkie na które chcesz odpisać i dopiero odpowiedź(dwukrotnie)albo zaawansowana edycja....
I pod każdym piszesz swoja odpowiedź

A jesli chcesz odpisać na jeden cytat to wystarczy że klikniesz "cytuj" i przeniesie Cie od razu do okienka odpowiedź....

Powolutku opanujesz wszystko....
Powodzenia

Fogia legginsy!!!już widzę jak wyglądasz bosko mamuśka:tak:...mimo że znam Cie tylko ze zdjęć;-)...a na am zapisuj się, ja tym razem chcę Cie poznac, no i słodkiego Filipka!!!!ale nic nie planuj:-D

No i udanego odpustu mamuśki!!!!

Ostatnia edycja:
fogia przepraszam, pokręciło mi się coś z tym Czechowem...

Tunika ma fajne kolorki, ja bym do tego ubrała legginsy długie, fajne byłyby te takie nabłyszczane troszkę, i jakieś baleriny, do tego fajne smoky eyes i będziesz gwiazda!!

Marta1981 a jaki odpust?jakie szczypki?
Jestem początkująca więc może nie wiem, ale Ty z Lublina jesteś tak?

legginsy legginsy fogia i będziesz super dżaga!!

Aha, już rozumiem dlaczego one tak o tym odpuście...:)

Zmykam przygotować obiadzik, zajrzę wieczorkiem

Dziewczęta zapisujcie się na spotkanie!!:))))

dziewczyny dzięki za rady odnśnie Mikołaja, ale ja juz sama nie wiem czy to żeby czy co?? jak na zęby to już strasznie długo marudzi:sorry2::sorry2::sorry2: no ale jak dzis w nocy bedzie tak samo to jutro zaopatrzę się w czopki i zobacze czy bedzie jakas poprawa:tak::tak:

muszę się jeszcze na basen spakować:-D:tak::tak::tak: ale się ciesze że jedzemy:tak::tak: madzienka, maltanka do zobaczenia w szatni:tak::tak::tak:
słońce wyszło ażmi się homor troche poprawił:tak::tak:
tyle napisałyście że nawet nie wiem co której odpisać:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
odezwe sie wieczorkiem i zdam relację jak Kola po basenie:tak::tak::tak::tak::tak:

Fogia ja też do tuniki polecam leginsy albo getry ostatnio kupiłam takie bezuciskowe świetnie leżą na ciążowym brzuszku i nie uciskają i czułam się lepiej niż w spodniach hehehe

szczypki to takie cukierki ja na nie mówie scypki ;-) są mega słodkie i pyyyszne

maltanko to źle Cię zrozumiałam heheh wybacz ;-)

Martyna Fogia idzie do dr Chołubka jak dla mnie to najlepszy specjalista od usg w Lubinie :-)

maltanka nie wiem czy o tą żabkę Ci chodzi to grzechotka - polecam Gabi była nią oczarowana a śmiała się do niej w głos :-)
Zobacz załącznik 282191

Grzechotka żabka 71697 - Chicco - Grzechotki - Pati i Maks

tu filmik z 4,5 miesięczną Gabi ;-)

YouTube - DSCN1058

Gabi mi jeszcze nie śpi .... matko jestem wykończona!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry