reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
A zapomniałam Martyna a jak ty dokładnie robisz taką babkę ziemniaczaną? ja też nigdy nie jadłam i z chęcią bym spróbowała czegoś dobrego i nowego.... mniam a ziemniaczki też kocham w każdej postaci!

Talia brawa dla Gabrysi!!! A Ty Mamuśka daj na luz i nie stresuj się tak... jeszcze niejednego guza sobie mała nabije... ale do każdego następnego podchodzi się z większym spokojem :-)

Ale ładnie na dworze przez okno... aż mi się chce gdzieś się ruszyć... a jeszcze muszę z młodymi posiedzieć w domu :-(

Witajcie...ale mam ochotę na dobra kawkę...
my właśnie wrócilismy z zakupów pończoszanych, bo jula wyrosła że wszystkich rajstopek...:-:)-:)-(
Później wizyta u mojej mamy i ...obiadek mam z głowy...u nas dzisiaj zupa ogorkowa i kluseczki z mięskiem i skwareczkami:-):-):-)ach jak ja lubie te mamy niespodzianki obiadowe:-D:-D:-D

ja mam z małym do wody iść:-D:-D:-D:-D znowu będą mi tylko uszy wystawać:-D:-D:-D:-D:-D

:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Madzienka: Tez sie z Wami chetnie wybiore na spacerek. Moze w weekend. Nudno ciagle samej chodzic:-(. Nie przejmuj sie paluszkiem, wypadki kazdemu sie zdarzaja:-). Zajecia na basenie bardziej profesjonalne i Filipek ciagle sie usmiechal. Mozesz wpasc w niedziele i popatrzec. Nie ma z tym problemu.

Dzieki za zaproszenie:-pa może jakies fotki porobisz chętnie pooglądamy wasze zajęcia

Co do spotkania czwartkowego to gdzie jest ta knajpka bo ja "nie tutejsza" a chętna :-p:-p:-p

Ale fajnie.....PW!!!!

fogia karlita jest teraz "Dzien dobry tvn" i ma byc temat o chustach z Zawitkowskim:-)

Uuuu szkoda że nie oglądałam, zaraz na necie poszukam....

Madziarka juz czytam twoje PW!!!

A gdzie Maltanka??

witam znowu wieje:confused2: wpadłam się przywitać i zmykam, mam pare żecazy do zrobienia, i torbę muszę spakować chłopakom na basen:tak:

madzienka
jestem, jestem
fogia
to jest profesjonalna obsługa:-D nie daj się chorobie
mandziula oby Mikołajowi przeszło to uczulenie:tak:
talia gratki dla Gabi:tak:

edit:
zapomniałam wam pokazać pazurki

Ostatnia edycja:
hej dziewczymki
zrobiłam sobie małą przerwę w porządkach bo już krzyż zaczyna dokuczać. Na szczęście jestem już na finiszu.

fogia karlita jest teraz "Dzien dobry tvn" i ma byc temat o chustach z Zawitkowskim:-)
oj zapomniałam, poszukam później może jest na necie. Madzienka znalazłaś?

maltanka paznokietki super!

Witam lasencje. Latam i nie mam czasu na nic:no: - jak miałam zastój w klientach do odszkodowań to teraz nie wyrabiam z terminami:-p:tak::tak::cool:.
Jakby któraś kupowała to ja z chęcią się dołączę, Olek po wczorajszym badaniu w przedszkolu przez ortopedę ma platusa:confused2::confused2::eek:.
Maltanka, pazurki, niesamowite:tak::-):-).
Anaconda, nie ma nic gorszego od najazdu teściowej, dobrze, że chociaż się zapowiedziała;-):tak:.
Odnośnie chust to napiszcie do babeczki z PoDushkowca (ta co prowadziła spotkanie w Domu Kultury) pewnie zorganizuje takie spotkanie:tak::-).

reklama

Ja nie wiem czy moje takie ciężkie...ziemniaki troszkę boczku i cebulki, jajko....no ale napewno nie ejst to danie dietetyczne:-):-) Tak tak takie coś:-):-)

martynka: ja rodzilam na Staszica i bylo ok. M mogl siedziec ze mna caly dzien. Chetna do wyjscia jestem, ale niestety nie moge w czwartki. Wtorki wieczorkiem tez odpadaja.
Jutro się dowiem odnośnie Staszica bo miał być tam remont, ale miło słyszeć że było ok. Wiadomo ile ludzi tyle opini:-)
Następnym razem postaramy sie tak zorganizować żebyś mogła przyjść, a tym razem nie zrobisz wyjątku?może jednak??:tak::tak::-):-)

Co do spotkania czwartkowego to gdzie jest ta knajpka bo ja "nie tutejsza" a chętna :-p:-p:-p
Kartoflaka czy babkę kartoflaną robi moja teściowa i nawet mi ona smakuje tylko jak już któraś pisała dosyć ciężka jest a jeszcze mój żołądek ostatnio jakiś lewy to chyba do wieczora bym po niej nie doszła do siebie :-p
Cafe Oriental znajduje się na Orlej 6 w takiej bocznej ulicy, niedaleko starówki.
Nie jest babka taka ciężka, no co wy dziewczyny, ma mniej tłuszczu niż smażone na tłuszczu placki ziemniaczane, ja mam wrażliwy żołądek i babka mi nie szkodzi:-):-)

Martynka nie dam rady kochane w czwartek, ale mam nadzieje,ze jak nastepne bedzie to w koncu sie wyluzuje z Wami:-) moze w jakis wekend???
A z tego co dowiadywalam sie moja kumpela ciezarowka to mowili ze Staszica w tym roku na bank nie otworza, ze podobno nawet ludzi wsylaja na urlopy. Ale jak jest naprawde to nie wiem....
Hmm, wiesz możemy w weekend kiedyś spotkac się na spacerek z dziewczynami, może w ogrodzie botanicznym:-):-) Ale szkoda że jutro nie dasz rady:-(
Jutro się dowiem jak to jest ze Staszicem:-)A jak nie to będę uruchamiała inne kontakty;-);-) i wtedy inny szpital:-):-)

Martyna PWprzeczytne i odpowiedzine:sorry: a babka ziemniaczana musi być mniamuśna i Wu we dwójkę taką blachę pochłoniecie? ja uwielbiamziemniaki we wszystkich postaciach, ale babki nie jadłam:happy:
Widziałam maila, postaram się dziś jakieś foy na PW wysłać i Ci odpowiedzieć:-)
Zrobiłam mała blaszkę babeczki, pyszna wyszła:tak::tak::-):-)Wieczorkiem zjemy resztę odsmażaną, mój M. wprawdzie mógłby jeść tylko ryż i pierś z kurczaka ale babeczkę dla odmiany wcinał:-):-)
Na kulinarnym podam przepis jak ja robię babeczkę:-):-):-)

A zapomniałam Martyna a jak ty dokładnie robisz taką babkę ziemniaczaną? ja też nigdy nie jadłam i z chęcią bym spróbowała czegoś dobrego i nowego.... mniam a ziemniaczki też kocham w każdej postaci!
Madziarko podam przepis na kulinarnym..oj wyszła mi dziś pyszna, z rok nie jadłam ale pycha jest:-)

Gdzie spotykamy się jutro???już na miejscu czy gdzieś przed???
Martyna
ustaliłaś z kurierem czas dostawy???
Myślę że powinnyśmy już w środku się spotkać, bo zimno, wieje, po co któraś z nas ma zcekać, która pierwsza niech zajmie miejsce, jakbym ja była wcześniej to poznacie mnie - blondina:-):-)
A z kurierem nic nie ustalałam, bo jedliśmy babeczkę z M. a tu Pan zadzwonił i meble już sa , także będę jutro na bank:-):-):-) Cieszycie się?Mam nadzieję że szalejecie ze szczęscia:-):-):-):-)hehehe

Ale fajne popołudnie,rano wprawdzie musiałam iść pobrać krew i pierwszy raz pobierał mi Pan - młody Pan:-):-):-).Dziś już mebelki przyjechały, stół jest super, ma wymiary 90x100 i rozkłada się na 180 cm :-):-), więc można biesiadować przy nim w parę osób:-) Świece, dobre jedzonko włoskie, winko....lubię takie biesiady ze znajomymi:tak::tak::tak:
Ja dziś prania cd bo wiatr jest super. Wczoraj kocyki, dziś rożki, poduszeczki, kołderka, a teraz cała pralka malutkich jasnych ubranek, a zaraz wstawię jeszcze jedną z malutkimi kolorowymi ubraneczkami:-):-):-)
Ta pogoda działa na mnie jak narkotyk...cuuudnie się czuję:-D:-D:-D

Do góry