reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Maltanka oj dobrze, dobrze :-D:-D:-D
Marta wczoraj polopirynę C wzięłam na noc i dzisiaj jak nowo narodzona się czuję :-D:-D:-D
Przed chwilą zadzwoniła do mnie znajoma której nie widziałam ładne 4 lata i najlepsze jest to że dzwoniła także w drugi świat a ja z racji tego że nie znałam numeru to nie odbierałam :-D:-D:-D, kurcze tak bardzo ona chce mieć dziecko a już pięć lat się starają i nic, może jak będziecie trzymać za nią kciuki to się wreszcie uda, w końcu wasze kciuki działają cuda
Dobra zmykam do sklepu :tak::tak::tak:

reklama
Fogia super że prezent sie spodobał co do wiosennych i letnich spacerów KOCHANA jestem ZA
Gabi z chęcią pospaceruje i pobawi sie z Fifim :-)

nie wygłupiaj mi sie z tymi skurczami!!!!! Antoś !!!!!!!!!! daj mamie odpocząć i czekaj do terminu!!!!

Marta biedny Julo :-( sio paciorkowce!!!!!

maltanka tak nawiązując do gorączki to ja jestem z tych co juz jak maja gorączkę to sa bliscy zejścia ;-)
zwykłe przeziębienia czy nawet grypy mam bez temperatury a z dreszczami... jak już dopadnie mnie temperatura to 39 i wyżej ;-)

mandziula gratki za 7 zębików ;-)

Karlitka ty to w kuchni nie szalej tylko odpoczywaj... żebyś dotrwała w 2w1 do Sylwka
spoko spoko :-)

dzisiaj zrobiłam porządek w szafkach w łazience ;-) posegregowalam kosmetyki ;-) Gabi w tym czasie porysowala długopisem podłoge ... ciekawe jak ja to doszoruję ....

jak Gabi pójdzie spać to robię reorganizację zawartości regału w salonie bo wieczorem przemeblowanie :-)

ps podoba mi sie podpis pod moim ciążowym suwaczkiem :-)

na obiad dzisiaj zupka jarzynowa gołąbeczki :-)

witam i ja

ja się dziś wybrałam na zakupy butowe i nic nie kupiłam:no::no::no: obłaziłam sklepy i targ i nic normalnie mi ise nie podobało:no::no::no: albo rozmiaru nie było a o niektórych cenach nie wspomnę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no: kupiłam tylko dwie bluzeczki na wyprzedaży i tyle:-:)-:)-(

fogia ty nas skurczami nie strasz:no::no: Antoś niech juz do nowego roku poczeka:tak::tak: cieszę się że prezentr się spodobał, oby dobrze wam słuzył:tak::tak:

karlita kochana ty też już pewnie ostatnie dni liczysz do przyjścia Norbercika na świat:tak::tak: ależ ten czas zleciał:tak::tak::tak:

Justyna a może pomasowac małemu brzuszek po kąpieli???? u nas pomagało:tak::tak:

marta tulaski dla JUla, a jak on się czuje boli go jeszcze to uszko???

Antuanet co jest ciekawego w tym Markopolu???? kiedyś chciałam tam zajechac ale nie wiem czy warto:no::no:

Karlita a wózek dla Norberta kupujecie nowy czy będzie ten po Gabrysi?

na razie wracamy do naszego Merca ;) po Gabi - to wózek czołg idealny na zime i wiosne ;) a póxniej zobaczymy zalezy od tego czy gabi będzie chodzic sama czy bedzie chciala do wózka ... bo jeśli bedzie chciała do wózka to czeka nas zakup wózka podwójnego :dry: żeby i Norba i Gabi wozić ale to tez zalezy od tego czy będe miała autko czy nie :sorry: wtedy odejdą dłuższe spacery na piechotę i wystarczy mi wózek dla małego :-)

heheh zobaczcie to Gabi w drugiej dobie nie moge uwierzyć ze niedługo będe miała taką małą istotkę w domu ;-)

g.jpg

mandziula sama nie mogę uwierzyć jestem ciekawa kiedy mały sie urodzi i czy bedzie miał takie włoski jak siostra :-)

ide bo Gabi mi dzisiaj marudzi strasznie sama nie wie czego chce ... :no: juz mi pomysłów brakuje ....

patrząc na ta fotke Gabi zdałam sobie sprawę że nie spakowałam niedrapek ;-)

I ja w końcu dotarłam do domu, do kompa...pogoda paskudna...brrr nawet nosa nie chce się wystawiać ale czekają mnie jeszcze zakupy w realu popołudniu...:-(

P miał wrócić w czwartek ale d..a, pewnie nic z tego nie wyjdzie więc całe zakupy na Sylwka na mojej głowie...

Karlitko no właśnie bez szaleństw w kuchni...bo kto to będzie jadł:-D:-D:-D
A podpis super, tylko bez szaleństw bo za wcześnie zaczniesz rodzic....;-);-);-)
Gabi cudna!!

Anaconda ty śpiochu!!!!ja do 9.30 dzisiaj spałam:-D:-D:-D

I co ja jeszcze miałam napisać....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Sanday ja robiłam sałatkę z buraków i suszonych śliwek. Wygląda okropnie ale fajnie smakuje. Fajnie przenikają się smaki. W przepisie podane są orzechy właskie - ja w zamian sypnełam garść słonecznika. Nie liczyłam jeszcze kaloryczności. Następnym razem wszystkie składnikie zważę i przeilczę. Mam nadzieję że nie powali "mniez nóg"

Ostatnio robiłam sałatkę z buraków i żurawiny. palce lizać. Polecam.

Sanday jak mi brakuje mleka do kawy a strasznie chcę się jej napić to dodaje mód.

P miał wrócić w czwartek ale d..a, pewnie nic z tego nie wyjdzie więc całe zakupy na Sylwka na mojej głowie...
Madzia jakby co to dzwoń bo my we czwartek jedziemy na wieksze zakupy :-)

Karlitko no właśnie bez szaleństw w kuchni...bo kto to będzie jadł:-D:-D:-D
A podpis super, tylko bez szaleństw bo za wcześnie zaczniesz rodzic....;-);-);-)

Madzia damy rade ;-)

a tak na poważnie to wiem o co chodzi ;-)

i jaka malusieńka :-)

właśnie Gabiszon poszedł spać, ja sobie zrobiłam miejsce na kanapie i ide poleżeć :-) zbieram siły na wieczór ;-)

dostało mi się dzisiaj od męża że telefonu nie odbierałam - mialam dzwiek wyciszony :sorry2:

I ja zaglądam na chwilkę...

Nela niedawno padła, Julian pojechał z babcią na lodowisko i potem ma u nich się pobawić... może nawet zostanie na noc... :-) zobaczymy jak to będzie...

a ja zabieram się za obiadek...

Madzieńka dziękuję za miłe towarzystwo... mam nadzieję że głowa cię nie rozbolała od krzyków :-)

Fogia i jak u was rozwój wypadków? Trzymaj się, leż i odpoczywaj....

Marta biedny Julu...

Karlitka słodkich snów! :-)

i ja ledwo siedzę, jakaś śpiączka mnie ogarnęła... a tu trzeba wstawać i obiad nastawiać... ale mi się nie chce... buuu

reklama
Moja śpi jak mops już druga godzinę, a ja prasownie prawie kończę...zaraz teściowa przyjeżdża a mnie czekają zakupy w realu...szkoda że nie umiem się teleportować do reala...bo na dworze tak paskudnie zimno:sorry2::sorry2::sorry2:

Madzia jak robisz sos do spaghetti??

Sunday zapomniałam:zawstydzona/y: o tych grzankach obiecuje ze dziś wieczorem napisze....

Karlitko dzięki tez chyba się tam wybiorę, a mieli jakieś ciemniejsze kolory??

Wracam do deski:tak::tak:

Do góry