reklama
W czwartek były ,ale jak poszłam to już skończyły pracę , a piątek święto no i weekend wolne . Pewnie skieruje na USG w poniedziałek , bo ona nie robi tego w swoim gabinecie bo nawet nie ma tam sprzętu do tego (typowe jak to w przychodni ) .No to powinnaś wyniki tej bety juz dawno mieć. Czekanie tydzień na wynik bety to głupota. Ja bym poszła do tego lekarza w poniedziałek, ale bym się nie przywiązywała, bo lekarz, który czeka miesiąc i jedynie zleca betę to tak no średnio rokuje.
Powinien Ci na USG sprawdzić co tam się dzieje, nawet jeżeli nie ma pęcherzyka to by widzial choćby grubośc endometrium czy stan jajników.
Test jest negatywny. Po takim spóźnieniu to powinny być grube krechy. A dlaczego o wynikach dowiesz się dopiero w poniedziałek? Gdzie robiłaś badanie? Nie masz możliwości sprawdzenia wyników online? Leka RSS z w ogóle badał Cię
Lady Loka
Fanka BB :)
No to tym bardziej wiej do innego lekarza, bo obecnie brak aparatu do USG w gabinecie to jakiś kosmos.W czwartek były ,ale jak poszłam to już skończyły pracę , a piątek święto no i weekend wolne . Pewnie skieruje na USG w poniedziałek , bo ona nie robi tego w swoim gabinecie bo nawet nie ma tam sprzętu do tego (typowe jak to w przychodni ) .
Wyniki są gdzieś online na pewno. Czasy odbierania kartki w placówce minęły 10 lat temu.
Tak na pewno już by wychodziły . Ale mogłoby być później ta owulacja nawet jeśli był brak miesiączki ,czy brak miesiączki oznacza ,że do zapłodnienia nie mogliby dojść ?Test jest negatywny. Po takim spóźnieniu to powinny być grube krechy. A dlaczego o wynikach dowiesz się dopiero w poniedziałek? Gdzie robiłaś badanie? Nie masz możliwości sprawdzenia wyników online? Leka RSS z w ogóle badał Cię?
Lady Loka
Fanka BB :)
Przy opóźnieniu miesiąca to jednak bym na to nie liczyła jakoś specjalnie. Każdy normalny lekarz zrobiłby Ci USG i już byś wiedziala na czym stoisz.Tak na pewno już by wychodziły . Ale mogłoby być później ta owulacja nawet jeśli był brak miesiączki ,czy brak miesiączki oznacza ,że do zapłodnienia nie mogliby dojść ?
Ja bym już olała tą lekarkę, bo tak to się będziesz bujać jeszcze 2 tygodnie zanim ktoś Ci USG zrobi. Idź jutro po te wyniki, a teraz poszukaj na znanylekarz kogoś z terminem na jutro/pojutrze prywatnie. Niech zobaczy co się dzieje.
Ten jest z dziś 12dpoNie będę powielać pytaniaczy ten test jest pozytywny pierwszy z wczoraj 11dpo drugi z dzisiaj 12dpo ok 1-2 dni do @Zobacz załącznik 1721550
A ten z wczoraj 11dpo
reklama
Ten jest z 11dpo nie chciało dołożyć bo plik za wielkiA ten z wczoraj 11dpo

Załączniki