Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A Ty TakaJa starasz się?
1 raz słyszę o tym że rano wychodzą pozytywne testy. Skoro wieczorem jest wyższe stężenie LH to wieczorem powinny wychodzić pozytywne.Pisałam o tym wcześniej. Najlepiej robić między godz 17 a 20 wtedy jest największy wyrzut hormonu LH. Jeśli robi się testy owulacyjne to powinno się robić codziennie w podobnych godzinach wtedy widać różnicę na testach i kiedy jest pozytywnyod pozytywnego testu owulka wystąpi do 36h
Rob o jednej godzinie i dla mnie ta 18 najlepszaJa robiłam około 13 i później 19. Pierwszy pozytywny a później nagatywny. Dziwne to, wcześniej w 7 DC też robiłam o 13 i 19 i oba negatywne. Już mi ciężko to pojąć ❤![]()
Nie nigdy nie miałam, mam nieregularne cykle. Zawsze wychodziło mi pozytywny około 16 dnia cyklu. Dlatego w tym cyklu nie wiem co myśleć. Jest jakiś dziwny.Rob o jednej godzinie i dla mnie ta 18 najlepszajak długie masz cykle? Może coś się przesunęło zdarzają się owulacje tak wcześnie ale to rzadkość. Próbowałaś z monitoringiem cyklu?
W tamtym cyklu nie robiłam.testow i była ciąża biochemiczna. Teraz mam całą twarz w pryszczach i jestem przeziębiona, biorę augumentin. I śluzu bardzo dużo. Nie wiem zobaczymy jak to będzie. Dziś mam 15 dzień cyklu.
W tym cyklu już nie będę robić owulacyjnych. Podobno robi sie do 1 pozytywnego. Ja teraz kilku dni nie robiłam, to nic mi nie powiedzą. Zostaja przytulanki co 2 dzien i może akurat trafimy.Może być przesunięcie ze względy na przeziębienie kto wiepowtórz jutro test i zobaczysz czy ciemnieje
A Ty TakaJa starasz się?