Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja tam widzę tylko jeden pęcherzyk.Witam. Mam pierwsze Usg to pierwsza ciąża. Zauważyłam na zdjęciu dwie "dziórki" ale pani ginekolog nic nie mówiła o ciąży bliźniaczej. Jak to było u was zrzucam zdjęcie z usg dodam że w rodzinie są bliźniacy i nie wiem co o tym myśleć
Na zdj 4 tydzieńNie widać nawet zarodka moim zdaniem na tym usg więc wydaje mi się że jest za wcześniej żeby oceniac czy to ciąża pojedyncza czy moga . Który Który tydzień, 5 ?
Do lekarza ide za 3 tygodniePodejrzewam że kolejna wizytę masz za 2 tyg . To wtedy już powinno być wszystko widać i nawet może serduszko zobaczysz . Między 7- 8 tyg ginekolodzy rozpoznają jaka to ciaza![]()
no to idealnie , powinien już być zarodek i serduszko i wtedy będziesz wiedziała czy ciąża pojedyncza czy mogaDo lekarza ide za 3 tygodnie
Dziękuję i powodzenia życzę i dużo zdrówka dla ciebie i dzieckano to idealnie , powinien już być zarodek i serduszko i wtedy będziesz wiedziała czy ciąża pojedyncza czy mogaspokojnie jeszcze czas . Życzę spokojnych 9 miesięcy. Ja już odliczam do końca. Zostało mi 9 tyg
![]()
dziękuję i wzajemnieDziękuję i powodzenia życzę i dużo zdrówka dla ciebie i dziecka
Ale czy Ty dziewczyno widzisz co piszesz? Autorka pytania zastanawia się widać dwa pęcherzyki a Ty z uporem maniaka próbujesz jej wmówić,że dopiero za 3 tygodnie będzie wiadomo.no to idealnie , powinien już być zarodek i serduszko i wtedy będziesz wiedziała czy ciąża pojedyncza czy mogaspokojnie jeszcze czas . Życzę spokojnych 9 miesięcy. Ja już odliczam do końca. Zostało mi 9 tyg
![]()