reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
u mnie szybko czas gna do przodu. Maly wlasnie mi zabkuje:) powoli zbiera sie do chodzenia takze musze miec oczy dookola glowy,tym bardziej ze wychowuje go sama:)

musisz miec nadzieje i nie myslec ciagle o dziecku ja jak wyluzowalam to od razu sie udalo stwierdzilam ze nie mgoe miec dzieci i nie bede o nich myslec i bach udalo sie tak niespodziewanie:)takze nie wymyslaj chorb tylko zmien gina

ja w ogole nie miałam żadnych objawów. Pare dni przed spodziewaną miesiączką wyskoczyła mi wielka krosta na brodzie ;p cóż - mam tak przed okresem. Bolały mnie piersi i podbrzusze - również jak przed okresem. Czekałam, czekałam i nic.. 8-9 dni po spodziewanej miesiączce coś mnie tknęło żeby zajść do apteki. Zrobiłam test, wynik pozytywny, umowilam się do ginekologa, który potwierdził ciążę, ale jak narazie bardzo słabiutką i malutką. 5tc. i tak do 9-10 tc nie działo się nic. Zadnych wymiotów, mdłości, nic. Chwilami to zastanawiałam się czy w tej ciąży jestem. Potem zaczeły się delikatne bóle brzucha i nadwrażliwość na zapachy ale przez pare dni. Teraz jestem w 18 tc i od 3 tyg dokuczają mi bóle żeber..

Kochane kobietki pisałam kilka dni temu ze okresu brak...no i nadal brak... temp np wczoraj 37,2 dzisiaj 37,5 :szok: a do apteki nie miałam jak sie wybrać bo mam troche chorą córcię...Mam taki mleczny śluz,nie czuje ze mi mokro tylko tak normalnie czyli nie sucho (ale wam zamotałam) co o tym myślicie?jutro pojade po test ale tez pewnie ok poludnia i czekac do rana nastepnego dnia czy mozna po poludniu jak sadzicie?

Kochane kobietki pisałam kilka dni temu ze okresu brak...no i nadal brak... temp np wczoraj 37,2 dzisiaj 37,5 :szok: a do apteki nie miałam jak sie wybrać bo mam troche chorą córcię...Mam taki mleczny śluz,nie czuje ze mi mokro tylko tak normalnie czyli nie sucho (ale wam zamotałam) co o tym myślicie?jutro pojade po test ale tez pewnie ok poludnia i czekac do rana nastepnego dnia czy mozna po poludniu jak sadzicie?

mozesz po poludniu jak ci sie kilka dni spoznia:) ja robilam 2 testy jednen tak ok 9 i wyszy 2 krrechy a drugi po 17 i tez wyszedl a bylam jeszcze przed spodziewanym okresem:)

Tak pewnie zrobię.Juz nie wiem czy sie cieszyć ze moze być ciąża czy płakać. Powiem wam ze człowiek który ma już jedno dziecko i to tak samodzielne jak moje to juz ma mieszane uczucia co do ciąży i pieluch ale chyba bym chciała drugie.Zawsze to dwoje dzieci.Jak to było u was z tym planowaniem kolejnego dziecka? A ta temp to tak jakby podwyzszona prawda?

reklama
Tak pewnie zrobię.Juz nie wiem czy sie cieszyć ze moze być ciąża czy płakać. Powiem wam ze człowiek który ma już jedno dziecko i to tak samodzielne jak moje to juz ma mieszane uczucia co do ciąży i pieluch ale chyba bym chciała drugie.Zawsze to dwoje dzieci.Jak to było u was z tym planowaniem kolejnego dziecka? A ta temp to tak jakby podwyzszona prawda?
tak temp podwyzszona. Ja mam jedno dziecko:) z drugim nie wie m jak bedzie bo nie mam z kim go miec:)

Do góry