reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
Bafinka na ulotce clo tak pisze ale to nie jest reguła. Każdy organizm reaguję inaczej ja np.w zeszłym cyklu z clo miałam owulację później bo na usg byłam 14dc ale lekarz powiedział że jeszcze 2-3dni. Tak więc u Ciebie też tak może być:happy::happy::happy::happy:

Staraj się dalej bo nie wiadomo do końca kiedy ten"dzień" wypada. Mnie po clo to całe piersi bolały i zrobiły mi się większe ale z tego jestem zadowolona no i jak nigdy czułam jajniki niestety nic z tego nie wyszło, ale teraz jestem na drugim cyklu z clo i mam nadzieję że jest on ostatni:-):-):-)

Mam pytanie... Czy jeżeli współżyłam 9 lipca i mogło dojść do zapłodnienia to czy mogę mieć już jakieś objawy?? W ogóle dostałam @ wcześniej 5 dni :/ i trwała tylko 3dni... I dziwny ból w pochwie czułam....

Czesc dziewczyny mam do was pytanko ostatnio czuje sie troche żle jest mi czasem niedobrze slabo i spóźnia mi sie okres juz ponad tydzien powinnam dostac 16 i do tej pory nie mam.:szok::szok:
Juz 4 miesiące miałam reguralnie co 28 dni a teraz nie wiem.
Dodam ze kochalismy sie z mężem w czasie okresu w czerwcu to był mój 3 dzien okresu i sie nie zabespieczylismy :zawstydzona/y::zawstydzona/y:no i robiłam testy ale wyszły negatywne :tak:i nie wiem co mam o tym myslec czy za wczesnie na robienie testu było czy co??i jak nie dostane do konca miesiąca to pójde do lekarza a i piersi mi sie takie okrągłe zrobiły i mnie bolą Poradzcie cos

wiktoria podcyas okresu nie ma szansy zajść w ciąże choć plemniki mogą przetrwać do 5 dni więc jak bys miała wczesniej owulacje to była by znikoma szansa ale jest to mało prawdopodobne... trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie:-)

ailime teoretycznie test powinno się robić w dniu spodziewanej miesiączki ale nie u wszystkich kobiet testy działają więc jeśli masz obawy idź na badanie krwi i daj znać jaki wynik;-)

Przepraszam, że tak się wtrącę.... Lecz czy mógłby mi ktoś pomóc?? Porozmawiać ze mną... Mam problem z moją dziewczyną... Proszę o kontakt gg... :(

reklama
Do góry