reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
Idźcie do dobrego ginekologa.. bóle jajników to dziwna sprawa. U mnie to były cysty w jajnikach, dlatego bolało + przewlekłe zapalenie jajników.. okropieństwo. Wszystko przeszło po leczeniu (oczywiście były malutkie nawroty ale to było nic) i spodziewam się dzidzusia:)) miałam okropne myśli co do bezpłodności.. a tu heca !! :p
gratulacje dla gina:)

A zorientowałam się sama, jak mój M. Po zachowaniu. Bardziej zaczęłam dbać o swój brzuszek, brak apetytu na alkohol i papierosy.. zmiany humorów. Ale o mdłościach nie było mowy. Jestem w 16 tygodniu i ani razu nie wymiotowałam:)

dobrawa- jak sie okaze ze to nie dzidzia to na pewno sie wybiore.
Jesli chodzi o moje zachowanie to ja jak zwykle przed @ jestem bardziej wybuchowa, nerwowa, zmiany humorow... ale u mnie to normalne przed @ tak jak i bol brzucha ale tylko w dniu spodziewanej @, a tak to nawet teraz mam uczucie jak bym zaraz miala @ dostac. Troche denerwujace. Moze i dostane @. Jeszcze mnie ten apetyt dziwi, na prawde ja ogolnie duzo nie jadlam, dieta itd, slodycze raz na ruski rok, a teraz, normalnie pomysle o jakis wafelkach i slinotoku dostaje jak by nie wiem co :D Ale teraz wlasnie mi sie przypomnialo ze to moze byc tez objaw @... kurcze takze ja juz sama nie wiem. nie moge sie doczekac poniedziałku, wszystko sie wyjasni.

bafinka- nie, nie planowałam i szczerze kazdy tylko nie ten moment, chocby za 2 miesiace, albo 2 miesiace temu, ale teraz to tak calkiem nie w te nie we wte, cholerka.

No temperature nie mierzylam rano, ale zawsze mierzylam czy rano czy za dnia i byla taka sama, nie mialam nigdy wachan temperatury, raz tylko jak bylam w ciazy mialam 37,6 ... tyle ze okazalo sie ze to ciaza pusta. No a teraz mam 37,7. Szczerze to mnie bierze panika delikatnie, mysle co bedzie jutro.

melduje dziś u mnie 33dc zaczął mnie pobolewać lewy jajnik dla odmiany chyba bo w tamtym cyklu bolał mnie prawy... i mam dziwny sluz biały grutkowaty.. czy to znaczy że @ jednak przyjdzie:(

Biały i grutkowaty mówisz? ;D I powiedz że taki "budyniowaty" ?? ;]

fifi- ja tylko spytalam czy cos ktoras moze wie, ja wiem ze nie jestescie wrozkami tego nie napisalam, ale mogla bys byc grzeczniejsza , to takie trudne?
Skoro nie wiesz , nie znasz odpowiedzi to nie odpowiadaj wcale. Albo przynajmniej nie badz uszczypliwa.
bafinka- no tak zrobie , ale ogolnie chcialam zapytac czy taki objaw zdaza sie u kobiet w ciazy ( tzn we wczesnej ciazy). A jak bedzie @ to chyba sie przejde do ginekologa, bo nigdy mnie nie bolal tyle czasu.

Wcale nie była uszczypliwa, ma racje, wróżkami nie jesteśmy.. Zazwyczaj tu odpowiadamy: "zrób test lub idź do gina", cóż więcej możemy poradzić?

bafinka- nie, nie planowałam i szczerze kazdy tylko nie ten moment, chocby za 2 miesiace, albo 2 miesiace temu, ale teraz to tak calkiem nie w te nie we wte, cholerka.

No temperature nie mierzylam rano, ale zawsze mierzylam czy rano czy za dnia i byla taka sama, nie mialam nigdy wachan temperatury, raz tylko jak bylam w ciazy mialam 37,6 ... tyle ze okazalo sie ze to ciaza pusta. No a teraz mam 37,7. Szczerze to mnie bierze panika delikatnie, mysle co bedzie jutro.

I tak uważam że w ciągu dnia się temp nie liczy. Zmierz jutro rano zaraz po przebudzeniu, przed wstaniem z łóżka :)

reklama
Do góry