reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Dziewczyny mam do was pytanko oststnio mialam badania i okazalo sie ze mam bakterie w moczy.Lekarz zapisal mi proxacin500 i globulki naszczescie lagodne bo podejrzewam ze moglabym byc w ciazy.Tabl bralam 3dni bo odstawiam bo sie boje ze mogłyby zaszkodzic dziecku,Dzis mam 24 dc a cykle ma 25,26dniowe co byscie zrobiły na moim miejscu.Pobolewa mnie brzuch, piersi tkliwe i temp cale ostatnie 11 dni 37,1 pomocy.Lekarza oczywiscie poinformowalam o moich podejrzeniach ale wydaje mi sie on troche niekompetntny i nie ma za dobrej opini

reklama
Dziewczyny mam do was pytanko oststnio mialam badania i okazalo sie ze mam bakterie w moczy.Lekarz zapisal mi proxacin500 i globulki naszczescie lagodne bo podejrzewam ze moglabym byc w ciazy.Tabl bralam 3dni bo odstawiam bo sie boje ze mogłyby zaszkodzic dziecku,Dzis mam 24 dc a cykle ma 25,26dniowe co byscie zrobiły na moim miejscu.Pobolewa mnie brzuch, piersi tkliwe i temp cale ostatnie 11 dni 37,1 pomocy.Lekarza oczywiscie poinformowalam o moich podejrzeniach ale wydaje mi sie on troche niekompetntny i nie ma za dobrej opini

Temp spada dopiero 1-2 dni przed lub w dzień spodziewanej miesiączki, jeżeli to nie ciąża. Jeżeli za 2-3 dni dalej będzie ponad 37 st, to wtedy możesz się tym sugerować. Zrób test, może już coś na nim wyjśc, bo cykle masz krótkie.

Witam!!!
Byłam dzis u lekarza bo juz z niepewnosci tracilam glowe, teraz juz wiem na 100000%, że moja fasolka ma 6 tygodni. Jestem dzisiaj najszczesliwsza na swiecie.
Życze wam wszystkim kobietki tego, napewno wam sie uda. U mnie trwało to 2 lata i kilka miesiecy ale było warto.
Pozdrawiam.

kochana klaudoos dziś mój 41dc i @ nadal nie mam... objawów żadnych również.. przynajmniej tak mi się wydaje... na kolejne usg ide w czwartek może tym razem ginek coś zobaczy a jak nie to pewnie coś na wywołanie mi da....
a ty kochana jak się czujesz? jak twój synuś wyniki dobre? jak będzie miał na imie?

Bafinka, my to mamy przerąbane :no: u mnie dziś 40 dzień cyklu i też @ nie widać, w ciąży nie jestem na bank.
Nie wiem co robić, czy pobrać parę dni luteinę czy poczekać aż cykl się sam zakończy...ale to może trwać wieki...
Może chociaż u Ciebie to ciąża, bo u mnie nie ma szansy.

Witajcie, jestem tu nowa.. Mam 23 lata i podejrzewam, że znów mogę być w ciąży, choć dla mnie to by była niespodzianka, gdyż wg lekarzy, mój partner ma niewielkie szanse na potomstwo, ale wracając.. uparłam się i test robię pojutrze. Chciałabym jednak poznać Waszą opinię.. poprzednia miesiączka wzbudziła moje zainteresowanie - była dość skąpa.. 11ego września pojawiło się plamienie [w ramach kolejnej miesiączki], które wczoraj właściwie się skończyło. Bardziej przypominało to "jogurt truskawkowy" i brązowe plamienie niż cokolwiek innego.. zmierzyłam dziś - w 3 dniu "miesiączki" temperaturę w pochwie - 37,1.. doszły do tego od kilku dni "wieczorne" mdłości, ale zwalam to na stres i niezbyt regularne jedzenie..
Kochane, nim zrobię test... jakie jest wasze zdanie?
Szansa na zajście była niewielka, kochaliśmy się owszem, bez zabezpieczenia, ale w dni niepłodne, a jak wspominałam, mój partner wg lekarzy ma marne szanse na dziecko.. czyżbyśmy mieli szansę na mały CUD??

ps: byłoby to moje drugie dziecko.. mam prawie 3 letnią córkę z byłym partnerem, który zostawił mnie jak zaszłam w ciążę.. strasznie teraz to wszystko jest dla mnie stresujące, że głupieję..

reklama
Do góry