reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

kochana jesli masz termin @ na 17 to wstrzymaj sie jeszcze z wizyta tak z 2 tyg, poszlam w 5 tc do ginka, ok 8-9 dni po terminie @ i owszem stwierdzil ciaze ale nic jeszcze nie bylo widac, pozniej w 7 tc poszlam i bylo widac dizeciatko, warto poczekac moim zdaiem, no chyba ze czujesz ze cos moze byc nie tak, jak masz jeszcze watpliwosci to moze zrob bete i wtedy umow sie do lekarza

jak dla mnie to tez bez sensu isc jak jeszcze jest sie przed @..... poczekaj bo moze @ dostaniesz i wtedy bedzie jasne a jak sie bedzie spozniac to wtedy isc na badnaie.
Ja myslama ze ci sie juz @ spoznia...

reklama
Witam Kochane:-)
Umówiłam się na wizytę w nastepny czwartek, i wtedy się wszystkiego dowiem, ale dziadkowie będą mieli niezły prezent na dzień babci i dziadka, bo dopiero po wizycie chcemy wszystkim powiedzieć
Madinld kochana nie przejmuj się, w końcu na pewno Ci się uda, głowa do góry:-) może lepiej wcześniej się przejść do lekarza i zobaczyć czy wszystko ok, bo to spóźnienie dziwne było
Izulka wątpię że zaciążyłaś, to chyba mało prawdopodobne żeby zaraz po @ mieć dni płodne

wszytko mozliwe .,ja jestem z tych co zaraz po @ zaszly w ciaze...ale odam ze w trakcie @ chorowalam na grype wiec moze to przyspieszylo dni płodne:)

Wiecie, problem rozwiazany. Stwierdziłam że pójdę do lekarza w piatek. Jak się okaże że mam nadżerkę to wymroże ją dopiero po następnym okresie, jak go dostane. A jak nie, to może uda mi się przebrnąć przez ciąże bez komplikacji z nadżerką....

to też jest jakiś sposób:-) miesiąc w te czy we te rórnicy nie zrobi a po co ryzykowac! a ja dostałam @ o 9 dni za wcześnie w porównaniu do 2 ostatnich cykli ale w terminie jeśli by liczyc miesiączki z przed tych miesięcy... dziwne a może po prostu @ się uregulowała co o tym myślicie?

dziewczynki chcialam wam pokazac moje malenstwo
bylam dzis u lekarza na kase i mial w gabinecie usg , zdecydowalam ze daruje juz sobie prywatnego lekarza, z malenstwem wszystko oki
ponizej zdjecie :-)

karolap5 sliczne malenstwo;))

xXxIzuLQaxXx ja tez mam nadzerke ale jak narazie nic sie nie dzieje i lekarz powiedział ze ona jest bardzo mała i ze sama zaniknie przy ciąży a potem znowu morze się pojawić i wtedy bedziemy działać;)

reklama
karolap5 rośnie malutki słodziak:):)

Kurcze dziewczyny nie wiem czy iść do lekarza tak sie marnie czuje to juz 14 dni po stosunku a mnie ciągnie w podbrzuszu jakbym miała miesiaczke dostać mdli mnie bolą piersi i sa jakby większe i czuje się jakbym miała goraczke :/// do tego mi tak słabo ze głowa mała jak myslicie ???

Do góry