reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

ale ja te badania zrobie tylko po prostu nie w tej przychodni bo wiem, że takie badania kobieta w ciaży może zrobić za darmo a tu każą płacić, nie wiem czemu. dla mnie 230zł to bardzo dużo i jeśli jest okazja to wykonam je nie płacąc. :)

no to git!

ale swoja droga pierwszy raz slysze ze toxo za darmo, ale oby tak było ;)
powodzenia :)

reklama
Trzymam kciukasy za was zeby wam sie udalo ;)

Owszem toxo hiv itp badania moga byc za darmo ja mialam bo chodzilam do gin na nfz w ciazy a jezelu ktos chodzi prywatnie to placi za wszystko bete rowniez mialam za darno jezeli masz skierowanie to owszem lec ;)
Irytuja mnie wypiwuedzi typu co to 230zl a no dla nie krtorych bardzo duzo na drodze nie leza ;) a ja wolalam te pienadze przeznaczyc na co innego dla dziecka chociaz stac mnie bylo zeby zaplacic ale skoro moglam skorzystac to czemu nie ;)

To juz nie wiem jak to jest z tymi badaniami - chodze do gina na nfz a i tak za bete musialam sobie sama placic.. :what:

A jednak. Dostałam od gina skierowanie na tokso, różyczkę i inne i są niepłatne :) Ależ miłe zaskoczenie :)

Ostatnia edycja:
Ja dostalam skierowanie na bete i poszlam z nim do szpitsla i kazaly placic albo isc do przychodni gdzie dostalam te skierowanie. Poszlam tam i mialam za darmo

ja chodze do takiej przychodni gdzie jest pół na pół są lekarze i na nfz i do takiego chodzę ale są i tacy co przyjmują prywatnie, i chyba laboratorium podchodzi pod prywatę dlatego każą płacić. bo w innej przychodni ponoć jak dzwoniłam badania ze skierowaniem można zrobić bezpłatnie. ehś cyrki z tą opieką zdrowotną

Test powinien być wykonany 6 dni po terminie spodziewanej @ wcześniej i jeszcze nie z rana może być niemiarodajny poczekaj chociaż do rana zawsze to pewniej a i tak powtórz test po 2 dniach

reklama
Do góry