reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Gosiu bardzo dziękuję za uspokojenie, bo już się zastanawiałam czy nie za dużo tych tabletek i czy nie zaszkodzą w takiej ilości. Ja na USG idę 28 maja i wierze że będzie dobrze musi być:-)
Cały czas leże plecy mnie bolą od tego leżenia ale dr pozwoliła mi wczoraj na boki się już kłaść więc teraz jest już extra :)

trzymajcie się:-)

myślę że lekarz wie co robi ;-)ja miałam przepisane to w szpitalu na izbie przyjęć bo wylądowałam tam w nocy ;-)a poszłam do mojego ginekologa i potwierdził że mam dokładnie tak samo przyjmować :tak:

Ewa a na kiedy masz termin :confused:

reklama
Czesć dziewczyny jestem tutaj nowa na waszym forum, ja też się dowiedziałam wczoraj o ciązy, byłam na becie 261, dotorka mnie wzieła na usg, było widać tylko małą kropeczkę, ale mam 28.05 kolejne usg, powinno coś juz być widac.
dzisiaj jest mój 5 tydzień i 2 dzień ciąży, oby tak dalej i bez problemów, tego sobie życzę i Wam

Gosiu wg om mam na 16 stycznia ale wydaje mi się ze poźniej lekarz jeszcze mi nie wyliczal

dzieki|!

bylam dzisiaj w przychodni zeby sie skonsultowac, ale nie mialam ksiazeczki i panie powiedzialy, ze nic z tego, porady nie otrzymam, albo ksiazeczka albo nic.
ksera/faksu nie moge a ja 400 km od domu! bravo. ale chyba przyjdzie mi ponarzekac na sluzbe zdrowia jeszcze ;)

a macie jakiegos sensownego doktora, do ktorego mozna sie udac i nie ma mega kolejek?

ps apap to paracetamol. wszystkie te leki to paracetamol :)

magnolik spróbuj wziąć Nospę.
A jak naprawdę tak bardzo Cię boli to jedź na ostry dyżur.
Ja zawsze tak robię jak boli mnie brzuch, a za późno jest na lekarza.
Nigdy, ani razu nikt nie chciał ode mnie ubezpieczenia.

kofane przyszle mamuski....
padam na twarz.....prawie cala noc nie przespana...siku caly czas lazilam...:baffled:
a te mdlosci to mnie dobijaja...zeby tylko rano ,ale ja potrafie co chwile caly dzien miec...no i koniecznie wieczorami:wściekła/y:
wczoraj jakos w sklepie bylam z moje polowa druga...i zakupilam sliwkowe powidla...boziu az mi glupi bylam ,zjadlam w domku nie zdejmujac jeszcze obuwia nawet 3 kawalki chlebka z powidlami.....teraz z rana znowu.....jestem w szoku,nieznosilam nigdy takich powidel:szok:ale przynajmniej ponich na troche mdlosci mi mijaja:-)

kofane przyszle mamuski....
padam na twarz.....prawie cala noc nie przespana...siku caly czas lazilam...:baffled:
a te mdlosci to mnie dobijaja...zeby tylko rano ,ale ja potrafie co chwile caly dzien miec...no i koniecznie wieczorami:wściekła/y:
wczoraj jakos w sklepie bylam z moje polowa druga...i zakupilam sliwkowe powidla...boziu az mi glupi bylam ,zjadlam w domku nie zdejmujac jeszcze obuwia nawet 3 kawalki chlebka z powidlami.....teraz z rana znowu.....jestem w szoku,nieznosilam nigdy takich powidel:szok:ale przynajmniej ponich na troche mdlosci mi mijaja:-)

powidła są dobre :) ale jedzenie w takim pośpiechu tez mogło ci zaszkodzić jakąś niestrawnością bądź czymś takim :) uważaj na siebie :) i powodzenia życzę :)

dziewczyny, wczoraj przezyłam koszmar. oj ja głupia.. eh. kłóciłam sie o wszystko ze wszystkimi naokoło. totalny haos. a najgorsze było później.. z tych nerwów bardzo zaczął mnie boleć brzuch, zaczęło mi się robic słabo, i zaczęło mnie bardzo mdlić.. jejku, nigdy czegoś takiego nie miałam.. jeżeli tylko jestem w ciąży, to mam nadzieje że nie zaszkodziłam tą złościa dziecku.. ;( martwię się..

reklama
U mnie znowu pojawily sie plamienia biore tabl duphaston i nospe 3x1 ale troche bardziej niz ostatnio brazowawo-czerwone i male skrzepy mam nadzieje ze to nic groznego.

Do góry