reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Dokladnie :) pilnujemy ;) wczoraj wieczorem dostalam okres i teraz mnie zalewa uuuf :( mam nadzieje ze sie ureguluje i zaczne dzialac. Z pierwsza ciaza udalo mi sie od razu.. Teraz tez bym tak chciala :p

reklama
serduszko już było widać jak pika, a tak to taka mała fasolka okrągła. lekarz powiedział że w ok 12 tyg zrobimy takie badanie na to czy kręgosłup sie dobrze rozwija.. lekarz mówi że to dla pewności że wszystko okej ale jakoś mnie tym wystraszył

Łooo :) ale to musiało być przezycie! Ja niby mam coś już zobaczyć za tydzień w piątek, ale chyba udam się do lekarza wcześniej, bo nie mogę wytrzymać z jajnikami :( tak mnie bolą - głównie wieczorami i głównie abo zwłaszcza prawy - że nie idzie wytrzymać. W poniedziałek nie mowil nic zeby cOs tam widział niepokojącego, ale ja z racji swej nerwicowej natury zaraz boję się iż to może ta druga ciąża o ktorej ciągle słyszę :/ Nie wiem już sama czy bać się czy nie..

Twój dzidziuś na pewno rozwija się dobrze i nie ma co się bać - tym bardziej, że lekarz chce zbadac je dla pewności a nie dlatego, że coś jest nie tak :)

Dziewczyny nie ma co zazdrościć tylko do dzieła ;d

reklama
Do góry