reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Ja tez nie myślałam, że to jest takie trudne. Dziś jak wstałam poszłam zrobić test. I nie ma dwóch kresek:( Nie wiem co myśleć o tym..........Okresu nie ma od 11 dni.....i brzuch dalej boli. Może poprostu test nie wykrył ciąży? Może to za wcześnie? A może robię sobie niepotrzebne nadzieje?

pamietam jak ja tu trafilam i od razu uslyszalam o becie- teraz wiem ze warto kochana idz zrob bete- bedziesz miala pewnosc :o)

reklama
Bafinka Kochana jeszcze nie wszystko stracone, moze jeszcze za wczesnie, nie trac nadziei

Wam Dziewczynki zycze Wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku, oby przyniósł same dobre rzeczy

szczesliwego nowego roku dziewczyny zycze wam zebyscie mialy swoje upragnione malenstwa
a teraz ja mam pytanko 7go mialam okres a skaczyl mi sie 14go kochalam sie z mezem 16go chcemy miec malenstwo tak jak kazda z was ostatnio czulam sie przeokrutnie bule w podbrzuszu bolace piersi teraz mnie bola sutki jak dotykam do okresu mam jeszcze 3dni a wczoraj mialam plamienie dzis sie obudzilam a tego plamienia nie mam ani kropeczki bylam w czwartek w szpitalu wzieli odemnie mocz ale nic nie wykryli powiedzcie mi czy w polsce robia badania z moczu dodam ze nie mieszkam w polsce i kiedy od stosunku mogliby wykryc ciaze prosze pomuszcie mi pozdrawiam

iva88 z tego co wyliczyłam cykle masz 28-dniowe i wydaje mi się, że za szybko zaczęliście działać (bo w 10 dniu cyklu). Ja mam porównanie, gdyż okres miałam 3.12. o owulacje miałam 18.12. U nas w Polsce nie robią badania moczu na hcg (jedynie testy ciążowe są z moczu). Najbardziej wiarygodne jest badanie krwi na beta hcg. Pozdrawiam.

A u mnie brak jakichkolwiek postępów. Okresu brak.....Cykle miałam regularne 28-dniowe. Nie wiem już co myśleć......chyba zwariuje. Dziś 12 dzień opóźnienia.

Dziewczyny wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!!!!!!!
Życzę Wam wymarzonych dwóch kresek!!!!!!!!!

reklama
Do góry