reklama

Czy to jest ciąża?

Witam. W przeciągu ostatniego miesiąca zauważyłam, że na brzuchu pojawiła mi się delikatnie jasno brązowa kreska na pachwinie ( nie ciągnie się ona do samego pempka, urywa się gdzieś w połowie, w sumie to kończy się troszkę wyżej niż włoski łonowe), do ostatniego współżycia doszło tydzień temu, jestem w 100% pewna, że gumka nie pękła i że moje narządy bezpośredniego kontaktu ze spermą nie miały. Mam delikaty brzurzek ale zawsze taki miałam. Zero objaw ciąży. Okresu dostałam 29 stycznia ( mam nieregularny), powinnam go dostać mniej więcej w tym tygodniu. Podczas ostatniego okresu lekko mnie mdliło i obyło się bez bulów brzucha ( czasami tak mam podczas okresu). Martwi mnie ta kreska. Czy ja mogę być w ciąży? Czy ta kreska jest spowodowana zbyt dużą ilością hormonów? ( Coś czytałam o tym wcześniej)A i co do okresu to skończył mi sie w 1 tygodniu lutego.

reklama
reklama
Dzięki za odpowiedzi. Niczego nie wmawiam sobie absolutnie :) wiem że trzeba cierpliwosci. Mam już dwuch synów, 8 i 9 lat w tym roku. Przy pierwszym rok czekania i szukania objawów, dopiero jak odpuściłam udało się. Dlatego teraz podchodzę do tego bez ciśnienia. Opisalam jak się czuje. Poczekam do @ i wtedy zrobię test albo betę. Dzięki i pozdrawiam :)

@kas90 te wahania nie nazwalabym skokiem bo góra dwie kreski mi wzrastała, a przed @ normowala się. Teraz o jakiej porze bym nie zmierzyła mam między 36.9 a 37.1. do @ mam co prawda jeszcze 8 dni, ale tak nie miałam jeszcze. A nie czuję jak bym była przeziębiona czy coś w tym stylu. Jedynie taka otepiala ;)

reklama
Ja wlasnie mialam wyzszą niz zwykle temp, ale nie gorączkę, ale tylko po przebudzeniu. W jaki sposob okreslasz dzien owu?
Implantacja jest tak okolo 6-7 dni po owu. Wtedy mogą się zacząc ewentualne objawy, ale z reguly pozniej. Ja teraz 7dpo zaczely się robic wrazliwe sutki no i temp w gore dodatkowo. 10dpo wyszedl mi bobo test

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry