reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy to jest normalne?

Jestem pełna podziwu!!!! A jak wy na górę wnosicie mebel, albo wnosiliście? My mamy podobne tylko mniej azurów ;D i wszystko mamy w częśćiach, aco nieopatrznie nie dorozlozeniania i niedokładnie wymierzone to przez okno! ::)

reklama
no właśnie, moje najwieksze marzenie to dom (ale to juz wiecie). unfortunately mój Tomek powiedział, że nie ma na to najmniejszych szans, bo on musi miec blisko do sobotniego nocnego życia... woli kupić mieszkanie w bloku 150 metrów niż kupowac/budowac dom. dramat. zwłaszcza, że finansowo wychodzi na to samo jak nie taniej....

kolejny powód aby działac samotnie :p

Kindzia nie masz dla mnie jakiegoś przystojnego holendra :p

Bociania Łąka pisze:
woli kupić mieszkanie w bloku 150 metrów niż kupowac/budowac dom. dramat. zwłaszcza, że finansowo wychodzi na to samo jak nie taniej....
/quote]
Jak by nie patrzył to - taniej. Sparwadziliśmy, przeliczyliśmy!

A co do adresiku w Muszynie to jutro oglądamy stronkę z głową domu (Muszyna juz zaakceptowana) i jak dostanę akceptację i będa wilne miejsca to śmigamy!

BOCINIA LAKA (dalej nie zmienilam zdania,Twoj nick jest NAJ)jestes fajna babeczka,i uwierz mi ze wielu holendrow chcialo by miec za zone polke.Maja do nas szacunek jako do gospodarnej i zawsze zadbanej kobiety. ;)
Moj kolega(stanu poszukujacego) mowi ze za zone tylko polke!!! Ale ci go nie polecam ;)
Mezusia znalazla bys tu szybko, i holendrzy nie maja oporow wiazac sie z kobieta z dzieckiem.Znam parke, ona 3 na stanie o 2 wniosl w posagu.I zyja sobie :)
ps jak sie pisze wniols?? wniols or wniusl?? hi hi hi

Czy to jest normalne, miłe panie jak mąż ni z tego ni z owego kupuje żonie świeże truskawki z maroko? Czegóż on może ode mnie chcieć, hmm?

reklama
Do góry