Majcia1007
Zaciekawiona BB
cześć dziewczyny dzisiaj robiłam test koło 18 . oczywiście wyszedł negatywny . Czy taki test może być wiarygodny . Dzisiaj powinnam dostać @ jednak nic się nie pojawiło
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jak dla mnie wynik tego testu jest negatywny. Nie widzę tak choćby cienia drugiej kreseczki. Z tego co wiem to pre test ma czułość 25mlU/ml sugerowalabym powtórzyć test jutro rano i najlepiej taki o czułości 10mlU/ml. Trzymam kciuki żebyś 2 kreseczki zobaczyłaNa tym teście ciążowym nie widać drugiej kreski.@ jak wiadomo może się spóźnić przez stres itp. Trzeba poczekać i ewentualnie powtórzyć.
Dzięki trzymajcie kciukiJak dla mnie wynik tego testu jest negatywny. Nie widzę tak choćby cienia drugiej kreseczki. Z tego co wiem to pre test ma czułość 25mlU/ml sugerowalabym powtórzyć test jutro rano i najlepiej taki o czułości 10mlU/ml. Trzymam kciuki żebyś 2 kreseczki zobaczyła![]()