Majcia1007
Zaciekawiona BB
cześć dziewczyny dzisiaj robiłam test koło 18 . oczywiście wyszedł negatywny . Czy taki test może być wiarygodny . Dzisiaj powinnam dostać @ jednak nic się nie pojawiło
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Gratuluję !!!Hej, niestety ten test jest "pusty". Nie chcę Cię nakręcić, ale ja miałam taki sam biały test, potem ze 2 dni po terminie miesiączki(u mnie nie zawsze regularne) dostałam slabiutkiego brązowego plamienia. Myślałam że okres mi się zaczyna, ale po 3 dniach powtorzylam test po południu i była bladziutka kreska, potem na drugi dzień po południu juz widoczna mocno, po czym na następny dzień z porannego moczu i była już bardzo wyraźna- jak kontrolna. Bardzo się wtedy ucieszyłam, ale i zdziwiłam. Betę też robiłam potwierdziła ciążę i ładny przyrost. Moje dwie kreski mają niedługo termin do wyjścia z brzucha także trzymam mocno kciuki!
Jak dla mnie test jest negatywny. Zrób bardziej czuły taki 10mlU/ml albo idź na bhcg z krwi Wtedy nie będziesz miała żadnych wątpliwości.Dziewczyny czy wy też widzicie drugą kreskę jakiś cień cienia albo mam już urojeniato już drugi dzień kiedy powinnam dostać @ ale nadal cisza