Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nasza rozmowa nie dotyczyła kobiet które pracodawca wysyłał na l4.Co do l4, ja poszłam bo na samym początku miałam plamienia. A co z dziewczynami które pracodawca sam wysyła na l4? Też są złe bo poszły na zwolnienie?
Ja bym poszła na bete już dziś, nie wiem.co to jest zaznaczone ,ale to nie ciąza, ciąża to byłby tako malutki czarny punkcikHej dziewczyny wracam właśnie z wizyty u lekarza i jestem lekko załamana. Zrobił mi usg i mówi ze jestem w środku lekko spuchnięta i zaczerwieniona. Na usg wyszło jakieś coś i lekarka nie wie na ten czas czy to torbiel czy wrzesna ciąża i pęcherzyk. Mam lekkie bóle podbrzusza i parcie na przecherz i z tych nerwów słabo mi się robi. Mam pocZekac tydzień iść
Na betę i wrócić z wynikami. Ale dziwne bo byłam u niej miesiąc temu i na usg było czysto a tu nagle coś 33mm. Miała któraś z was tak bo ja wariuje Zobacz załącznik 1134710
Z tym, ze ja już widziałam serduszko i ten krwiak był bardzo blisko dzieckaHej dziewczyny wracam właśnie z wizyty u lekarza i jestem lekko załamana. Zrobił mi usg i mówi ze jestem w środku lekko spuchnięta i zaczerwieniona. Na usg wyszło jakieś coś i lekarka nie wie na ten czas czy to torbiel czy wrzesna ciąża i pęcherzyk. Mam lekkie bóle podbrzusza i parcie na przecherz i z tych nerwów słabo mi się robi. Mam pocZekac tydzień iść
Na betę i wrócić z wynikami. Ale dziwne bo byłam u niej miesiąc temu i na usg było czysto a tu nagle coś 33mm. Miała któraś z was tak bo ja wariuje Zobacz załącznik 1134710
Krwiaki pękały krew znalazła ujście i wszystko skończyło się dobrze. Ale trach był ogromny krwiak był wielości pięści mojej w 12 tc w szpitalu w wc dosłownie wyleciał ze mnie..... myślałam ze juz po dzidziusiu a teraz mamy praktycznie 38tc ..zniknęly w okolicach 20 tcI co z dzieckiem ?