reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to już ???

ciekawe czwemu mi skurcze przeszły nawet nospy nie brałam mogłabym dzisiaj chyba skakać na bungee albo stawać na głowie szok

reklama
felqua pisze:
U mnie tez totalna cisza- a gin tak panikowala ze juz rodze!!!!

wszyscy panikują dają fenoterole nospe i inne bzdety a jak dochodzi co do czego że już można i wogóle to trzeba trzęsienia ziemi
teraz dopiero jak podadzą oksytocynę to się ruszy ??????????????????

najpierw wstrzymywanie a później wywoływanie

już myślałam że jutro urodzę najpierw się bałam potem się oswoiłam i wtedy kiedy stwierdziłam że w sumie dobrze by by ło to wszystko umilkło :(

Agao, polecam zrobic mega sprzatanko w domku- mycie okien (z rekami w gorze), mycie podlog, sporo kucania- mysle ze cie szybko ruszy :) Mozesz jeszcze po schodach pobiegac- w gore i w dol :)

Najgorsze jest to, że ja jeszcze może też nie powinnam, bo chcę do marca dotrzymać, a mam straszna ochotę codziennie... ;D Ale po tym, jak pisałyście o stymulacji brodawek - to piersi dotykać nie pozwalam ;D ;D ;D

reklama
Do góry