reklama
ja dziś zaczynam 39 tydz.
objawów póki co większych nie odczuwam lub nie zauważam. Brzusio też często twardy, a dziś Dzidzia spokojniejsza niż zwykle. Czop chyba narazie się trzyma. Bardzo chciałabym wytrzymać do terminu bo jakoś nastawiłam się mocno na tego 11 marca.
Położna radziła nam na przyspieszenie sexik z lampką wina
Ja jeszcze poczekam choć chce mi się starsznie sexiku winka tak średnio jeszcze by mnie potem wzięli na porodówce na alkomat
ale jak czytam że ciasno to żeczywiście przypomina mi się ostatnie badanie i mam obawy czy udałoby się. Aha jeszcze ostatnio dziwne dreszcze pojawiły się u mnie w jednej chwili zimno i gorąco.
Położna radziła nam na przyspieszenie sexik z lampką wina
KingaP pisze:znam Wasz ból, też pobrykałabym, ale jak sobie pomyślę o tej ciasnocie (przy ostatnim badaniu ginka powiedziała mi, że badanie boli, bo tam wszystko jest bardzo ukrwione... ), to mi się odechciewa![]()
Aga! A co wiesz o leku, który nazywa się Cordafen? czy on działa podobnie do tego fenetorolu (czy jak mu tam?) ? Napisz mi kochana, dopóki jeszcze nie urodziłaś![]()
CORDAFEN proszę Ciebie to na obniżenie ciśnienia działa trochę jak Isoptin
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Hmmm, to czop może też być bezbarwny...? To może i mi powoli schodzi? :
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Sylwia532, czyli znowu kolejny objaw, który może być bardzo różny u różnych osób :-)
Ja chyba poczekam na skurcze albo odejście wód - tych objawów chyba nie przeoczę ;D
Ja chyba poczekam na skurcze albo odejście wód - tych objawów chyba nie przeoczę ;D
magdalenaB
marcowa mama 06'
catherinka : ja tez tak pomyslalam, bo to napinanie sie brzuszka kazdy moze odczuwac inaczej ale tez z tym czpoem to nic pewnego bo mozna zaczac rodzic a czop nie odchodzil wczesniej (ciekawe jak kasiula miala, bo ja zdaje sie tak nagle ten porod zastal). wiec my sobie tak mozemy czekac na objawy a nas cos zupelnie innego spotka 
reklama
K
KingaP
Gość
Aguś ! dzięki za info... Niezłe, ja dostaję leki na obniżenie ciśnienia, chociaż mam niskie??? Ciąża mnie zaskakuje... A może obniżenie ciśnienia powoduje też nieobecność skurczy??? Uświadomcie mnie, jeśli któraś z Was wie...
Podziel się: