reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy to już ???

ja tez obserwuje czop-tez mam taki bezbarwny glutek od dwoch dni i tez tylko rano,dali niech cos sie zacznie dziac

reklama
ja dziś zaczynam 39 tydz. ;) objawów póki co większych nie odczuwam lub nie zauważam. Brzusio też często twardy, a dziś Dzidzia spokojniejsza niż zwykle. Czop chyba narazie się trzyma. Bardzo chciałabym wytrzymać do terminu bo jakoś nastawiłam się mocno na tego 11 marca.
Położna radziła nam na przyspieszenie sexik z lampką wina :D Ja jeszcze poczekam choć chce mi się starsznie sexiku winka tak średnio jeszcze by mnie potem wzięli na porodówce na alkomat :D ale jak czytam że ciasno to żeczywiście przypomina mi się ostatnie badanie i mam obawy czy udałoby się. Aha jeszcze ostatnio dziwne dreszcze pojawiły się u mnie w jednej chwili zimno i gorąco.

przyspieszacz seksik odpada(lek po ostatnim badaniu) i co narobie mezykowi ochoty a tu nici ::) hmmmmmmmmm przemysle

KingaP pisze:
znam Wasz ból, też pobrykałabym, ale jak sobie pomyślę o tej ciasnocie (przy ostatnim badaniu ginka powiedziała mi, że badanie boli, bo tam wszystko jest bardzo ukrwione... ), to mi się odechciewa :)

Aga! A co wiesz o leku, który nazywa się Cordafen? czy on działa podobnie do tego fenetorolu (czy jak mu tam?) ? Napisz mi kochana, dopóki jeszcze nie urodziłaś :D

CORDAFEN proszę Ciebie to na obniżenie ciśnienia działa trochę jak Isoptin

Skąd wiadomo, że łożysko się starzeje? U mnie w 36 tyg. wyszedł III stopień, to chyba znaczy, że jest dojrzałe. Co dla dzidziusia może oznaczać starzejące się łożysko? Ma na niego jakiś wpływ?
.png

moze byc bezbarwny,wyczytalam gdzies
a i moze nawet nie miec konststencji galaretki,czyli mozna go niedostrzec

Sylwia532, czyli znowu kolejny objaw, który może być bardzo różny u różnych osób :-)
Ja chyba poczekam na skurcze albo odejście wód - tych objawów chyba nie przeoczę ;D

catherinka : ja tez tak pomyslalam, bo to napinanie sie brzuszka kazdy moze odczuwac inaczej ale tez z tym czpoem to nic pewnego bo mozna zaczac rodzic a czop nie odchodzil wczesniej (ciekawe jak kasiula miala, bo ja zdaje sie tak nagle ten porod zastal). wiec my sobie tak mozemy czekac na objawy a nas cos zupelnie innego spotka :)

reklama
Aguś ! dzięki za info... Niezłe, ja dostaję leki na obniżenie ciśnienia, chociaż mam niskie??? Ciąża mnie zaskakuje... A może obniżenie ciśnienia powoduje też nieobecność skurczy??? Uświadomcie mnie, jeśli któraś z Was wie...

Do góry