reklama
K
KingaP
Gość
znam Wasz ból, też pobrykałabym, ale jak sobie pomyślę o tej ciasnocie (przy ostatnim badaniu ginka powiedziała mi, że badanie boli, bo tam wszystko jest bardzo ukrwione... ), to mi się odechciewa
Aga! A co wiesz o leku, który nazywa się Cordafen? czy on działa podobnie do tego fenetorolu (czy jak mu tam?) ? Napisz mi kochana, dopóki jeszcze nie urodziłaś
Aga! A co wiesz o leku, który nazywa się Cordafen? czy on działa podobnie do tego fenetorolu (czy jak mu tam?) ? Napisz mi kochana, dopóki jeszcze nie urodziłaś
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
No ja mam dzisiaj nadzieję, że jak pojadę do Mami, zrobię sobie spacerek do Dawidka na cmenatzr to coś ruszy
A jak nie to sexik wieczorem
Musiałam zmienić suwaczek na 8 marca. Kij z tym jak mam już liczone tygodnie. Ważny jest termin....
M
monika_pk
Gość
a ja nadal obserwuje schodzenie czopa ...
a jak to u ciebie wygląda? bo ja mam od dłuzszego czasu wrażenie, że on sobie odchodzi, ale nie jestem pewna na 100%.
No proszę - i dzisiaj niniejszym kończę 39 tydzień i zaczynam 40-y - "to nie fair!!!" myślę sobie jak widzę ile dziewczyn już się rozdwoiło, ale cóż...Pozostaje cierpliwie czekać :
Super słońce u nas!
No proszę - i dzisiaj niniejszym kończę 39 tydzień i zaczynam 40-y - "to nie fair!!!" myślę sobie jak widzę ile dziewczyn już się rozdwoiło, ale cóż...Pozostaje cierpliwie czekać :
Super słońce u nas!
M
monika_pk
Gość
wyglada jak galaretka albo kurze białko....przewaznie rano...a potem przez cały dzien nic...
reklama
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
A ja mam przez cały czas twardy brzuchol, już nie wiem co robić
, nie boli, ale nie wiem czy to normalne, aby przez całą noc i pół dnia był twardy.
Podziel się: