reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy to już ???

agawa na tym etapie po badaniu to normalka takie plamienia brazowe-o ile nie jest to "zywa krew" to nie ma sie co obawiac

ja chce juz dzis urodzic,naprawde tego pragne,ale moj maly uparciuszek siedzi sobie w ciasnym brzuszku,przeciez nie ma tam wygod...........

przytlacza mnie mysl ze nic sie nie dzieje ale pocieszam sie tym ze jak nie terraz to po 20 na bank

w nocy bolal mnie brzuszek @ ale to nie bylo nic regularnego,ot tak takie pobolewanie przy ktorym szlo zasnac

ja juz warjuje ::)

reklama
ja wczoraj głaskałam Karolinę, bo chciałam dziecko z 13 marca, bo my z Rafim też rodziliśmy się trzynastego. Chciałam dziecko do kompletu, a teraz proszę ją, żeby nie czekała do 13 kwietnia!!! :D

a ja obiecuję, że przyłączę się do Was i będę wypróbowywać wszelkie metody po przyszłym wtorku :D :D :D
myślę, że wtedy co najmniej połowa z Was będzie już rozdwojona - to wtedy powiecie , co było skuteczne ;D

ja mam od paru godzin napinajacy sie brzuszek ::) do kibelka biegam co jakis czas( tylko ze nie na si) ::) w koncu przypomnialam sobie jakie miewalam bole @ ::) czuje dziwne poddenerwowanie ::)

Czyzby cos sie zaczelo dziac?? ;D ;D ;D

ja nie jestem jeszcze gotowa na przyjscie malenstwa - dopiero w sobote przyjedzie do mnie moja ciocia ktora ma mi pomoc na poczatku i chyba czulabym sie pewniej jak juz bedzie hmmmm ( czy tak powinna myslec przyszla mamusia?? :-[ )

a czemu nie powinna? ja się otwarcie przyznaje, że licze na pomoc rodzinki i nie wyobrażam sobie by mamy nie było w domu jak wróce ze szpitala! choć całe szczęście moja rodzinka mnie dobrze zna i wie, że nie wolno się mi "wcinać" jak o to nie poproszę ;)

fioolka81 pisze:
ja mam od paru godzin napinajacy sie brzuszek  ::) do kibelka biegam co jakis czas( tylko ze nie na si)  ::) w koncu przypomnialam sobie jakie miewalam bole @ ::)  czuje dziwne poddenerwowanie  ::)

Czyzby cos sie zaczelo dziac?? ;D ;D ;D

ja nie jestem jeszcze gotowa na przyjscie malenstwa - dopiero w sobote przyjedzie do mnie moja ciocia ktora ma mi pomoc na poczatku i chyba czulabym sie pewniej jak juz bedzie  hmmmm ( czy tak powinna myslec przyszla mamusia?? :-[  )

mimo że t6eściowej nie znoszę (brrr) i moja mam mnie męczy - ale bez ich pomocy to chyba bym się zarobiła - podziwiam mamy z 2 - i więcej dziećmi które radzą sobie same.
może u mnie nie z powodu nie przygotowania - ale roboty przy dwójce jest mnóstwo. zwłaszcza że mam zamiar skończyć tą podyplomówkę i zorganizować ślub (wczoraj zarezerwowałam już salę :) )

Azik! ruszyłaś pełną parą!!! Chwali się, chwali. Pewnie teraz lżej Ci bez zawartości brzucha i ... ahhh, fajne to przygotowania!! :)

o matko najdroższa! - OSINKO! - skończyłyśmy 38 tydzień - to już tuż tuż!, ciekawe jak tam Fionka - też miała z nami termin! pewnie będzie pierwsza!
ja na ochotnika mogę się zgłosić jako ostatnia ;) :laugh: - no nie wiem dlaczego mi się tak porobiło, że chcę to odsunąć w czasie, to chyba nienormalne?? - nie wiem co z moim instynktem macierzyńskim? schował się w jakimś kątku i trzęsie gaciami ::)
może jeszcze ktoś na forum tak ma? - no czuję się jak wyrodna matka ::)

reklama
Do góry