• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czy to już ???

reklama
ja chyba boje sie wplywac na dzieciatko, zeby przyspieszyc jego narodzinki. jak chce sobie siedziec w brzuszku to choc strasznie mi juz ciezko to wytrzymam- tyle czasu wytrzymalam ze teraz tez dam rade :)

tylko ile mozna czekac ::)
a druga rzecz to starzejace sie lozysko i wody plodowe-boje sie o te wody-bo moga zle wplynac na maluszka

dzis pouciskam te miejsca i zobaczymy ale jakos i tak w nie bardzo nie wierze ;)

hmmm ja jutro bede probowac olej rycynowy. moja ginka mowila ze jest skuteczny. kazala wypic 2 lyzki stolowe i popic czyms cieplym no i czekac na te najciekawsze efekty. mam nadzieje ze wywola dzidzie na swiat bo nie mam ochoty na ten paskudny szpital!!!

polozne i lekarze polecaja ten olej-dziala jak lewatywka-i unika sie jej juz w szpitalu,pytalam swojego gina-dzidzi nie szkodzi,to tylko przeczyszcza jelitka(wlasnie skurczejelit pobudzaja macice)
taka domowa lewatywa

Ja tez jeszcze nie urodzilam... Juz nawet nie mam pomyslu co zrobic zeby Jasiek zdecydowal sie zobaczyc rodzicow i brata. Cala sobote bylam na nogach. Pojechalam zrobic sobie paznokietki, kupilismy materacyk i posciel dla malucha, potem ponad diwe godziny spaceru po centrum handlowym Targowe, potem kino. Wyszlam z domu po 11.00 wrocilam po 20.00 i nic... :(. Oprocz tego ze dostalam kataru :(. Wczoraj sterta prasowania, spacer po moich czterech pietrach, zrobiony obiad, nawet firanke wypralam i zawiesilam zeby nikt nie zauwazyl ze po stolkach skacze i oprocz tego, ze wieczorem rozbolal mnie kregoslup to zadnych zmian... :( Mnie nic nie ruszy... Troche sie boje, tego wywolywanego porodu z szpitalu, bo juz raz miala... Malo przyjemne i ja tam pamietam ten bol... Moze jeszcze ten olej rycynowy, a gdzie go sie kupuje w aptece?
A najbardziej mnie dobijaja pytania, czy juz urodzilma, czy cos czuje itp. Poprostu juz mi sie nie chce odbierac telefonu i wychodzic na spacer, bo niestety w malej miejscowosci wszyscy sie znaja...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry