reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy to już ???

reklama
Mnie całą noc bolało w dole brzucha i nawet niektóre bóle możnaby potraktować, że miały skurcziowy charakter...ale co z tego... jak minęły bezpowrotnie... :(

a ten czop jak wam schodzi to tez macie tyle ze szok,bo ja ma masakryczne ilosci

catherinka takie @ bole tez mam gl w nocy ale tez mijaja bezpowrotnie...........nigdy nic sie nie rozkreca

co do czopa, to ja mam jakieś glutki na wkładce. Oczywiście zapomniałam się zapytać o to dziś ginki. Byłam jakaś przejęta i ciągle z nią o czymś żartowałam, tylko na serio zapomniałam o czopie. Ja to jestem gwiazda!!! :)

Ja po poniedziałkowym badaniu też miałam brążowy śluz. rozwarcie było na2,5 ale w środe lekarz mnienie badał tylko sprawdził czy wszystko okz łożyskiem i czy serducho bije. Co do glutów to już nie wspomne od kąd mam brązowawo - żółte a podbrzusze to boli jak cholera i nic. wszystkie moje koleżanki które miały termin na kwiecień już urodziły a ja nic. Skurcze dostałam u lekarza ale przeszły. Ja chyba nigdy nie urodze. Po odstawieniu fenoterolu miało szybko pójść a tu nic. Olej rycynowy czeka jutro rano wypijam. Zobaczymy co będzie

zazwyczaj tak jest, że po odstawieniu lekó na podtrzymanie - powstrzymanie porodu - potem rodzi się po terminie...

dlatego u mnie w szpitalu odstawiają najpóżniej w 34-35 tygodniu - chyba że dzidziol jest za mały..

no mam ale gin powiedział mi że mam urodzić do środy bo nie ma sumienia mnie już kroić. :):):) Jutro ma dyżur i mogę mieć " prywatny" poród za darmo. :)Kazał mi umyć okna w domu i gonić po schodfach. To pierwsze zrobiłam w zeszłym tygodniu a po schodach gonić już nie mam siły :):):)

chyba odchodza mi wody ;D ::)
maz spi i nie moge go dobudzic
jak sie nie pojawie do 10-to rodze ;)
trzymcie kciuki
lezealam i mi cos cieplego po nogach polecialo myslalam ze si
wstalam do kibelka kaplo troszke i potem nic nie leci
polozylam sie i zamoczylam lozko-to chyba wody
trzymcie kciuki ide budzic meza-ale czujny jest jak nic 8)

reklama
Do góry