reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to już ???

magdalena wiem co czujesz,ja tez nie chce miec wywolywanego
ja juz wszystkiego probowalam i nic
ja mam sie zglosic tydzien po terminie i mam nadzieje ze jak juz tam bede to nie beda czekac
ja sie boje ze przeterminowanie zle wplywa na dzidzie(czyt.zielone wody)

reklama
wody zależą od łożyska a nie od przeterminowania - nie psujemy się przecież jak jedzonko w lodówce :D także wszystko zależy od tego jak się łożysko starzeje, ja zostałam przeterminowana dokładnie 2tygodnie i mama zielonych wód nie miała, a urodziłam się i tak dość malutka bo tylko 51cm...

ja sie jeszcze wstrzymam z przyspieszaczami bo jutro ide do ginki (a mialam nadzieje ze juz nie bede musiala ech! ) i zobacze co mi powie, jak sie dowiem ze rozwarcie na tym poziomie co 20 lutego to sie zalamie!! :-[ juz nie moge!!! ratunku!

Moja ginka powiedziała dziś, że lepiej niczym nie przyspieszać. Samo nastawienie, że MUSZĘ urodzić, nie jest dobre!! Laski, spokój nas wyzwoli :)

I mi to mówisz??? :D :D :D

Kochane, a mnie boli w pachwinach i to bardzo. Czy któraś przerabiała takie cyrki? Nieraz nawet mnie tam łapie skurcz, CZY TO JUŻ??? :)

ja mialam w nocy cos podobnego- takie uczucie jakby caly ciezar ciala uciskal na dol brzucha i uda, mi przeszlo po godzince. zobaczymy jak to sie u ciebie rozwinie :)
moze to dzidziol ustawia sie na "wlasciwe tory" :D

herbatka z lisci nie przyspiesz-ona w zasadzie przygotowuje szyjke czy macice do produ

olejek moj gin mowil ze mozna-od razu lewatywka z glowy

a z lozyskiem wiem ale moje jest juz stare.............

reklama
KingaP pisze:
I mi to mówisz???  :D :D :D

Kochane, a mnie boli w pachwinach i to bardzo. Czy któraś przerabiała takie cyrki? Nieraz nawet mnie tam łapie skurcz, CZY TO JUŻ??? :)

Kinga ja tak mam od paru dni ze az nie moge czasami chodzic a o wstawaniu w nocy z lozka to juz nic nie mowie.... :-[

Do góry