• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czy to może być ciąża

Cześć dziewczyny może to wyda wam się głupie.. Ale sama już wariuje
Uprawiałam z mężem petting w czasie dni płodnych(wylicoznych wg kalendarzyka) jednak w tym miesiacu śluzu płodnego nie zaobserwowałam. Nasienie raczej nie dostało się do pochwy. Teraz już 4 dzień spóźnia mi się miesiączka. Brzuch boli mnie od kilku dni. Jednak okres nie nadchodzi. Szyjke mam Nisko. Otwarta na opuszek palca.
Wariuje ze mogę być w ciąży. Boję się wykonać test bo to jeszcze nie jest moment na dziecko

reklama
Cześć dziewczyny może to wyda wam się głupie.. Ale sama już wariuje
Uprawiałam z mężem petting w czasie dni płodnych(wylicoznych wg kalendarzyka) jednak w tym miesiacu śluzu płodnego nie zaobserwowałam. Nasienie raczej nie dostało się do pochwy. Teraz już 4 dzień spóźnia mi się miesiączka. Brzuch boli mnie od kilku dni. Jednak okres nie nadchodzi. Szyjke mam Nisko. Otwarta na opuszek palca.
Wariuje ze mogę być w ciąży. Boję się wykonać test bo to jeszcze nie jest moment na dziecko
Ale to, że nie zrobisz testu w magiczny sposób nie sprawi, że nie będziesz w ciąży. To po pierwsze.

Po drugie, dni płodnych nie ustała się wg kalendarzyka bo owulacja zawsze może się przesunąć.

Po trzecie, jeżeli nie było stosunku, a sperma nie dostała się do pochwy to jak miałabyś zająć w ciążę? No chyba, że to niepokalane poczęcie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry