• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czy to może być ciąża?

Witam, trochę wstyd mi to pisać, ale potrzebuję porady...
Otóż 01.07 miałam swój pierwszy raz z chłopakiem, było to w mój ostatni dzień płodny w cyklu. Pod wpływem chwili trochę nas poniosło ale było to bardzo niepewne i niezbyt intensywne, wszedł we mnie może cztery razy i to dość płytko, doszedł na moje plecy, a po wszystkim poszłam się umyć. Z racji tego iż był to pierwszy raz bardzo się boję, że mogę być w ciąży. Planowo 14.07 powinnam dostać okresu, a dostałam 11.07, zaczął się delikatnie i miał kolor brązowy, potem powoli rozwiął się na intensywnie czerwony ze skrzepami. Trwał około 5 dni, a zwykle trwa 7. Od tamtego czasu nie robiłam nic z chłopakiem. Od czasu poprzedniej miesiączki nie miałam żadnych objawów ciąży, żadnych nudności, nic niepokojącego z piersiami, nie miałam praktycznie żadnych objawów. Jednak wczoraj (06.08) powinnam dostać kolejnej miesiączki, ale nie mam żadnych objawów, nie zapowiada się aby się ona zbliżała. Mam 17 lat i boję się, że mogę być w ciąży... Moi rodzice wiedzą o całej sytuacji, ale nikt nie jest w stanie uspokoić moich natrętnych myśli... Jestem pełna niepewności...
Czy ktoś może mi pomóc?
Pozdrawiam
Zofia

reklama
reklama
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry