• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czy to może być ciąża?

Witajcie. Ostatnia miesiączkę miałam 19.01. Cykle przeważnie co 27 dni. 12 lutego zdecydowaliśmy się z narzeczonym na stosunek przerywany (prawdopodobnie nie zdazyl wyjść na początku wytrysku lecz reszta spermy zostala wyrzucona na zewnatrz). Bylo to 2 dni przed planowanym okresem lecz nie dostałam go do tej pory. W noc po stosunku odczuwalam bóle jak przed okresem. Od 13.02 przez caly czas mam bole krzyzowe. Czy możliwe że w dzień stosunku moglam zajsc w ciaze?

reklama
Rozwiązanie
Btw. to też jest ujęte w ulotce, by test powtórzyć po 10 dniach. Dlatego pisałam ,,wg instrukcji testu". Generalnie nikt kilka dni po stosunku nie jest w stanie stwierdzić czy doszło do zapłodnienia i trzeba czekac, oh wait, to też już napisałam ;p
Btw. to też jest ujęte w ulotce, by test powtórzyć po 10 dniach. Dlatego pisałam ,,wg instrukcji testu". Generalnie nikt kilka dni po stosunku nie jest w stanie stwierdzić czy doszło do zapłodnienia i trzeba czekac, oh wait, to też już napisałam ;p

Ostatnia edycja:
Rozwiązanie
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry