E
Ewka34
Gość
GratulacjeDziewczyny , dziś zrobiłam test bardziej czuly- tamten miał czułość 20 a ten 10 i jest wyraźna gruba krecha
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
GratulacjeDziewczyny , dziś zrobiłam test bardziej czuly- tamten miał czułość 20 a ten 10 i jest wyraźna gruba krecha
Gratulacjeteraz oszczedzaj sie w pracy.. jesli masz prace fizyczna idz do ginekologa o zaswiadczenie o wczesnej ciazy
i daj w pracy,ja tak zrobilam,wolalam nie ryzykowac
![]()
Nie,jesli przedstawisz im papierek o ciazyMam umowę do końca 2019 roku. Nie mają mnie prawa zwolnić? Bo tego się najbardziej obawiam.
Prace mam siedzącą, przy komputerze![]()
Zastanawiam się co będzie dalej z umową. Mają obowiązek przedłużyć na macierzyński i wychowawczy czy jak to jest??Nie,jesli przedstawisz im papierek o ciazytez mam do konca 2019 umowe
![]()
Na macierzyński na pewno.. z wychowawczym nie pamiętamZastanawiam się co będzie dalej z umową. Mają obowiązek przedłużyć na macierzyński i wychowawczy czy jak to jest??
Dziewczyny , dziś zrobiłam test bardziej czuly- tamten miał czułość 20 a ten 10 i jest wyraźna gruba krecha
Jestes w ciazy,nic nie widac, bo to poczatek ciazyDziewczyny jesteście tam?
GoJ?
Ewka34?