E
Ewka34
Gość
Nie maja obowiazku przedluzenia ci umowy na wychowawczym.. konczy ci sie umowa i tyleZastanawiam się co będzie dalej z umową. Mają obowiązek przedłużyć na macierzyński i wychowawczy czy jak to jest??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie maja obowiazku przedluzenia ci umowy na wychowawczym.. konczy ci sie umowa i tyleZastanawiam się co będzie dalej z umową. Mają obowiązek przedłużyć na macierzyński i wychowawczy czy jak to jest??
Oby ten aparat był staryJestes w ciazy,nic nie widac, bo to poczatek ciazyczyli tzw wczesna ciaza ,no u babki aparat do usg moze byc stary i slaby
![]()
Umowę mam do grudnia 2019. Na macierzyńskim bym już była mniej więcej w marcu, do grudnia kupa czasu.Umowę przedłużają do dnia porodu, potem na macierzyńskim płaci Ci ZUS. Nie wiem jak z wychowawczym, ale na logikę, to jesteś bez umowy, więc go nie masz.
Za tydz mozesz isc czy za dwaOby ten aparat był stary
Kiedy najpewniej do niej iść żeby choć pęcherzyk było widać?
Rok lub pół, zależy od CiebieUmowę mam do grudnia 2019. Na macierzyńskim bym już była mniej więcej w marcu, do grudnia kupa czasu.
Ile miesiecy trwa macierzynski?
Bhcg 1467,90 !Za tydz mozesz isc czy za dwa![]()
GratulujeBhcg 1467,90 !
Udało się!
Dziś miałam po nocy takie dziwne lekko brązowe/ żółte plamienie. Też tak miałaś na początku? To normalne? Ginekolog dopiero za 2 tygodnie ..Gratuluje![]()
Nie, ja nie mialam zadnych plamien.. mozliwe ze troszke starej krwi ci wylecialo od zagniezdzenia jeszczeDziś miałam po nocy takie dziwne lekko brązowe/ żółte plamienie. Też tak miałaś na początku? To normalne? Ginekolog dopiero za 2 tygodnie ..