GoJ
Fanka BB :)
Wiesz u mnie to było 6 dni po spodziewanej @ przy 31 dniowych cyklach i 3 ciąża i pewnie czułość testu ma znaczenieU mnie kreseczka troszkę jaśniejsza![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiesz u mnie to było 6 dni po spodziewanej @ przy 31 dniowych cyklach i 3 ciąża i pewnie czułość testu ma znaczenieU mnie kreseczka troszkę jaśniejsza![]()
No napewno.Wiesz u mnie to było 6 dni po spodziewanej @ przy 31 dniowych cyklach i 3 ciąża i pewnie czułość testu ma znaczenie
Ja mam 33 tydz ciazy i uwiez mi ,spanie na brzuchu teraz to graniczy z cudemA spać można normalnie na brzuchu do czasu aż będzie go widać?
Ja mam 33 tydz ciazy i uwiez mi ,spanie na brzuchu teraz to graniczy z cudema tak, spisz jak ci wygodnie malenstwu nic nie bedzie
@GoJ ja mialam troszke jasniejsze krechy niz twoje w dniu spodziewanej miesiaczkizadnych objawow..nic.. tylko szyjka mnie zdziwila bo zazwyczaj sie obnizala a tym razem byla meeeeega wysoko,nie moglam jej dotknac
objawy pozniej mi sie nasilily.. spanie nie,ale mdlosci.. straszne, bez wymiotow
skonczyly mi sie w 2 trymestrze i jest git
![]()
To prosteJa właśnie nie umiem badać tej szyjki
A na ciążę to jest wysoko?To prostewkladasz paluszek i wyczuwasz czy jest nisko czyli czujesz odrazu.. czy musisz sie nameczyc aby ja dotknac tzn ze jest wysoko
a czy zamknieta czy otwarta to ci nie powiem bo dla mnie zawsze byla troche otwarta
![]()
Tzn roznie to jest.. jesli jej nie badalas wczesniej ,to nie wiesz jak jest u ciebie przed miesiaczka ,wiec to bez sensu abys sobie teraz tam grzebalaA na ciążę to jest wysoko?
To taki dość widoczny jak na godzinę 13To moj test w dniu spodziewanej miesiaczki ,godz po 13czyli z mega rozcienczonego moczu
Zobacz załącznik 866137