reklama

Czy to wczesna ciąża?

Będziesz mamą!:D
Jasna kreska bo wczesna ciąża i niski poziom hormonu:).
Ja też miałam jasna na pierwszym teście .
Zrób sobie betę i powtorz po 72 godzinach czy dobrze przyrasta :)Przy becie 10.000 zobaczysz zarodka i serduszko .
Radze poczekac z wizytą tydzien dwa.
Bo teraz lekarz może ciążę rozpoznać tylko po powiększonych blonach śluzowych albo pęcherzyku ale mysle ze jeszcze go na usg nie będzie .
A bóle jak na okres to normalne macica zaczyna rosnac:D
Ona ma przed ciąża kilka gram a do porodu kilo takze wiesz:D Szczupła jestes?
Oczywiście kazde nawet małe plamienie zawsze konsultuj ze swoim lekarzem w razie w.
Ja tak miałam na początku i pozniej od połowy ciąży czasem spac nie mogłam:D
Do szczupłych właśnie nie należę :D
Ale mysle, że takie plamienie, tzn miałam dosłownie dwie plamki - nie jest groźne?

reklama
Ja poszlam do gina zaraz po tym jak zrobilam test ;) byl to 4 tydz. Bylo cos tam widac, ale zapisal mi luteine dopochwowo na wszelki wypadek i kazal przyjsc za dwa tyg ;) jesli czekasz na wizyte lepiej w pracy uwazaj,nie dzwigaj itd ;)

Ja każdą ciążę miałam mega śpika. Potrafiłam zasnąć wszędzie i o każdej godzinie. Spać po 14h/24. W tej pierwszymi objawami było zmęczenie. Ból jak na @ i te piersi a do tego problemy gasteyczne. Wszystko zwaliłam na BN i Sylwestra. Aż po 6 dniach gdy spóźnił mi się okres zrobiłam test... nie rano jakoś w południe czy pod wieczór i wyszedł taki:
20180112_173803.jpg
W pierwszej ciąży były bóle podbrzusza i senność. W drugiej senność. Potem oczywiście doszły mdłości lub wymioty...

Załączniki

• 20180112_173803.jpg
    20180112_173803.jpg
    595 KB · Wyświetleń: 537
Ja każdą ciążę miałam mega śpika. Potrafiłam zasnąć wszędzie i o każdej godzinie. Spać po 14h/24. W tej pierwszymi objawami było zmęczenie. Ból jak na @ i te piersi a do tego problemy gasteyczne. Wszystko zwaliłam na BN i Sylwestra. Aż po 6 dniach gdy spóźnił mi się okres zrobiłam test... nie rano jakoś w południe czy pod wieczór i wyszedł taki:Zobacz załącznik 866126 W pierwszej ciąży były bóle podbrzusza i senność. W drugiej senność. Potem oczywiście doszły mdłości lub wymioty...

Tych wymiotow się boje ale zobaczymy czy mnie też to trafi :D

Ja każdą ciążę miałam mega śpika. Potrafiłam zasnąć wszędzie i o każdej godzinie. Spać po 14h/24. W tej pierwszymi objawami było zmęczenie. Ból jak na @ i te piersi a do tego problemy gasteyczne. Wszystko zwaliłam na BN i Sylwestra. Aż po 6 dniach gdy spóźnił mi się okres zrobiłam test... nie rano jakoś w południe czy pod wieczór i wyszedł taki:Zobacz załącznik 866126 W pierwszej ciąży były bóle podbrzusza i senność. W drugiej senność. Potem oczywiście doszły mdłości lub wymioty...
U mnie kreseczka troszkę jaśniejsza ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry