Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Spóźnia mi się 7 dzień, nie mam zbytnio jak podejść na betę bo pracuje od 7...Ja nic nie widzę ,ile spóźnia Ci się @ ? Moze lepiej iść na bete ??? Nie będzie wątpliwości?
No ale bete można o każdej porze zrobić, nie trzeba być naczczo , 7 dni spóźnienia To dużo, kreski powinny być tłuste ,a ja tu nic nie widzęSpóźnia mi się 7 dzień, nie mam zbytnio jak podejść na betę bo pracuje od 7...
zależy kto gdzie mieszka, u mnie wszelkie badania laboratoryjne są od 7:30 do 9.No ale bete można o każdej porze zrobić, nie trzeba być naczczo , 7 dni spóźnienia To dużo, kreski powinny być tłuste ,a ja tu nic nie widzę
Niestety kreski tu nie widzęzależy kto gdzie mieszka, u mnie wszelkie badania laboratoryjne są od 7:30 do 9.
Tyle ze ja tu widzę kreske bladoróżowa.No a ja się wyłamię. Delikatny cień widzę ale nie wiem czy jest bladoróżowydla porównania mój cień przy becie 150 kolejnego dnia.
u Ciebie widać bladziocha, a na tescie autorki jest śnueżnobiałe miejsceNo a ja się wyłamię. Delikatny cień widzę ale nie wiem czy jest bladoróżowydla porównania mój cień przy becie 150 kolejnego dnia.