Witam
dziś 16.04.22 planowo powinnam dostać miesiączki... Nie ma robie test jeden następnie drugi... Ja widzę na obu cienka linie ale może że względu na to że bardzo pragnę maleństwa mam omamy wzrokowe. Co myślicie o tym wyniku?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Coś przebijaWitamdziś 16.04.22 planowo powinnam dostać miesiączki... Nie ma robie test jeden następnie drugi... Ja widzę na obu cienka linie ale może że względu na to że bardzo pragnę maleństwa mam omamy wzrokowe. Co myślicie o tym wyniku? Zobacz załącznik 1392949
Witamdziś 16.04.22 planowo powinnam dostać miesiączki... Nie ma robie test jeden następnie drugi... Ja widzę na obu cienka linie ale może że względu na to że bardzo pragnę maleństwa mam omamy wzrokowe. Co myślicie o tym wyniku? Zobacz załącznik 1392949
To nie PINKJak na pink to jest bardzo mocna kreskaja miałam taka przy becie 95
Żeby taka kreska na Pinku wyszła mocna to trzeba być już chyba przed porodemWoooo a już myślałam![]()
Jak dla mnie pozytywWitamdziś 16.04.22 planowo powinnam dostać miesiączki... Nie ma robie test jeden następnie drugi... Ja widzę na obu cienka linie ale może że względu na to że bardzo pragnę maleństwa mam omamy wzrokowe. Co myślicie o tym wyniku? Zobacz załącznik 1392949