reklama

czy tylko mężatki?

moje swinki jak puszczlam po pokoju to nigdy nie moglkam ich zlapac...:..zawsze nabilam sobie pelno siniakow..:)..a 1 szczurzyca byla taka kochana ..ze jak chciali sie kej pic to lapkami po ustach tak delikatnie skrobala komus z domownikow po ustach..:)..kochana bardzo byla nawet nie moglam jej zostawic z kolega na lace bo zaraz leciala za mnie i pach pach po nodze wdrapywala sie na ramie..:)

reklama
co do chomików miałam 15 i dwa psy:)teraz zwierzyniec kontroluje mój maz")..ale i tak kocha wszystko to co do domu znoszę..i ustępuje, gdy tylko zamigoczemy oczętami:)

RUSALKA ale ladnie napisane:) z tymi oczkami :)

AGNEZZ naprawde wyglada jak piesek z tylu :)

DIDI kurcze zapomnialam co mialam ci napisac dopiero wstalam z drzemki i nie rpzytomna jestem aa jz wiem ty tez masz swoje malenstwo ;p

Malinka..:)..no mam..ale widze ze moje jest ciutke starsze od Twojego..:).ale napewno kochamy je rownie mocniusio..:)ja juz nie moge sie doczekac kiedy mnie kopnie..:)mam nadzieje ze nastapi to lada dzien..:)

ja juz tez tak bym chciala..ale jeszcze pozostaje nam na to troszke czasu..:)..jak narazie wyczekuje ruchow..:)..niedlugo ide na usg i mam nadzieje ze poznam plec lokatora mojego brzuszka..:)

a ja się właśnie nie mogę doczekać tego odmiennego stanu, rosnącego brzuszka, oglądania bejbika na usg, przygotowań, czekania na kopniaczki...ale się rozmarzyłam ;D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry