reklama

czy tylko mężatki?

DIDI niom sa bardzo slodkie :) a ta to normalnie taki brykas jest :) tylko wpadnie to lata po domu z 10 minut :) moj brat to nazywa "DZIKA SWINIA :) ja lapie:) a obgryzala by wszystko i wszystkich :) sptrztac nie da bo za szmatka szaleje :)

reklama
kazde pieski są słodkie, jak są kochane przez nas i w naszych oczach naj..!mój(jamniczek miniaturka szorstkowłosy)..tez przekochane Skarbenkie i moje-psisko!..a waleczny-(jak pani:)- i nigdy nie mierzy sił na zamiary-wrecz przeciwnie..rzuca sie i nigdy nie daje za wygraną..chociaż wynik nieraz z góry zasądzony..że będzie miał poszarpane uszy:)..jak go pani nie wyratuje z opresji..i nurkuje pływa..typowy myśliwiec;)!..a na jakikoliwk huk reaguje szukaniem..wąchaniem..i szczekaniem..i sprawdza w oknie..co się dzieje???..

reklama
my z mezem tu w mieszkaniu też mieliśmy już zoo..pieska myszkę i szynszylkę..ale myszka po trzech latach zedchła(stara juz była..:(..szynszyla mi chorego gosć sperzedał i tylko wyłam i byłam wseikła, bo zdązyłam sie przyzwyczaić..nauczyc by reagowala ni imię..pewnego dnia wstaje wołam ją..nic..podchodze do klatki(taaaką wielką śliczną jej sprawiliśmy)..a szynszylka już martwa...wylam jak głupia..bo mocna ją juz kochałam..no i zostal z nami mój jamniorek..moje oczko w głowie..-jedynak:)..niedługo konczy trzy latka:)..(szurnięta na jego punkcie jestem:)!
no a jeśli chodzi o szynszylka to będziemy mieli..z tym, ze kupujemy sobie we wrześniu/październiku..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry