reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

czy tylko mężatki?

Malinka Bedzie dobrze :):):):)
Tylko naprawde pamietaj ze masz maluszka w sobie od wszystko odczowa pozniej bedzie nwrwowy bedzie ci po nocach plakac ;)

reklama
Witajcie dziwczynki ja brałam ślub 7 czerwca i za dwa dni będzie moja druga rocznica ślubu i bardzo bym juz chciała zostać mamą ale jakos nie wychodzi właśnie poroniłam trzeci raz ale o tym pisze w innym temacie życze wszystkim mężatką szczęścia i zdrowia buziaczki

mialam ciezki dzien byla dzis karetka u mojej ukochanej babci Smutna(y) niedawno byla w szpitalu a teraz nic nie chce jesc Smutna(y) ma 84 latka.Staralam sie byc silna zeby nie zaszkodzic malenstwu maz mnie podtrzymywal na duchu ale to juz chyba nie dlugo z babcia niesety chyba nie zobaczy prawnuczki/prawnuczka

malinka bardzo mi przykro Wiem co to znaczy bo moj dziadek niedwno zmarl ::)
Ale musisz byc naprawde silna maz ci musi pomagac ::) ::)

Nie ma co myslec zle rozumiem cie oczywiscie
Ale to lepiej dla ciebie
ja zaluje tego co ja zrobilam mojemu dziecku

reklama
malinka moje dziecko z tego co mi lekarz powiedzial bedzie slabe bedzie mi po nocach plakac nerwowe poniewaz ja podczas ciazy mam problemy takie jakie mam i to wszystko dziecko odczowa wlasnie to co ci pisalam
Jak bedziesz plakala dziecko bedzie to odbierac denerwowac smutna wszystko Dziecko to odbiera

Do góry