Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witajcie dziwczynki ja brałam ślub 7 czerwca i za dwa dni będzie moja druga rocznica ślubu i bardzo bym juz chciała zostać mamą ale jakos nie wychodzi właśnie poroniłam trzeci raz ale o tym pisze w innym temacie życze wszystkim mężatką szczęścia i zdrowia buziaczki
mialam ciezki dzien byla dzis karetka u mojej ukochanej babci Smutna(y) niedawno byla w szpitalu a teraz nic nie chce jesc Smutna(y) ma 84 latka.Staralam sie byc silna zeby nie zaszkodzic malenstwu maz mnie podtrzymywal na duchu ale to juz chyba nie dlugo z babcia niesety chyba nie zobaczy prawnuczki/prawnuczka
malinka moje dziecko z tego co mi lekarz powiedzial bedzie slabe bedzie mi po nocach plakac nerwowe poniewaz ja podczas ciazy mam problemy takie jakie mam i to wszystko dziecko odczowa wlasnie to co ci pisalam
Jak bedziesz plakala dziecko bedzie to odbierac denerwowac smutna wszystko Dziecko to odbiera