reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dagsillegro !! :)

reklama
Onka piękne rzeczy. Moja przyjaciółka ma stronę z takim rękodziełem. Podeślę Ci namiar. Moze Ci sie idea spodoba :)

Rowerek mam BMX MBike 14" dokladnie taki ROWER MBIKE BMX 2013 KOŁA 14" NIEBIESKI

Sprawdzę stan i dam znac po ile.

Iza on jest powiedzmy chłopięcy w kolorze. Jakbys zmienila zdanie, daj znac.

Agnieszka chcesz,go dla Marka czy Janka. Jak dla Janka to bez sensu, bo dla niego to 18" albo 20" :)

Stan ogólny sfoce, generalnie jest dobry ;) tylko Kuba na nim jezdzil, bo mamy drugi dla Bartka, czerwony ;) myśleliśmy sierotki, ze to 12" a to tez byla 14".

Kask dziewczęcy dorzucę w komplecie :)

Aniez dla Marka :-D Dla Janka mam 16tkę i jeszcze przyszły rok musi na tym przejeździć bo za 2 lata to w maju na komunię dostanie nowy;-)
Także jeśli Izka by zrezygnowała to biorę;-)

Ostatnia edycja:
OMG- się narobiło z tym rowerkiem.

Faktycznie Aniam pierwsza rzuciła hasło. Więc, żeby nie było niesprawiedliwie, należy jej się pierwszeństwo.
Dziewczyny ten rowerek to normalny rowerek dziecięcy :) faktycznie nie "zajeżdżony", bo Kuba nim po mieście dylał i po parkach.
Anka- obfocę w weekend i podeślę Ci zdjęcia, jak Ty nie weźmiesz, następna jest Iza :-) i Aga (sorry Aguś, chociaż Twój ostatni tekst mnie ubawił do łez).
A jak żadna z Was nie wieźmie, to dzięki Wam będę miała foty na allegro :p

Kici- mam Decathlonowy, niebieski, starszy model takiego Rower maluch NEW RUN RIDE NIEBIESKI B'TWIN - Rowery Rowery - Decathlon
Tak samo- obfocę w weekend, oglądnę i dam znać za ile chcę go pchnąć :-) Ty chcesz dla Kuby biegacz? Bo wiesz, że to jest zakup na rok :-D I ile Kuba ma wzrostu?

reklama
Do góry