reklama
aniez
Fanka BB :)
Onka piękne rzeczy. Moja przyjaciółka ma stronę z takim rękodziełem. Podeślę Ci namiar. Moze Ci sie idea spodoba 
Rowerek mam BMX MBike 14" dokladnie taki ROWER MBIKE BMX 2013 KOŁA 14" NIEBIESKI
Sprawdzę stan i dam znac po ile.
Iza on jest powiedzmy chłopięcy w kolorze. Jakbys zmienila zdanie, daj znac.
Agnieszka chcesz,go dla Marka czy Janka. Jak dla Janka to bez sensu, bo dla niego to 18" albo 20"
Stan ogólny sfoce, generalnie jest dobry
tylko Kuba na nim jezdzil, bo mamy drugi dla Bartka, czerwony
myśleliśmy sierotki, ze to 12" a to tez byla 14".
Kask dziewczęcy dorzucę w komplecie
Rowerek mam BMX MBike 14" dokladnie taki ROWER MBIKE BMX 2013 KOŁA 14" NIEBIESKI
Sprawdzę stan i dam znac po ile.
Iza on jest powiedzmy chłopięcy w kolorze. Jakbys zmienila zdanie, daj znac.
Agnieszka chcesz,go dla Marka czy Janka. Jak dla Janka to bez sensu, bo dla niego to 18" albo 20"
Stan ogólny sfoce, generalnie jest dobry
Kask dziewczęcy dorzucę w komplecie
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Aniez dla Marka
Dla Janka mam 16tkę i jeszcze przyszły rok musi na tym przejeździć bo za 2 lata to w maju na komunię dostanie nowy;-)
Także jeśli Izka by zrezygnowała to biorę;-)

Także jeśli Izka by zrezygnowała to biorę;-)
Ostatnia edycja:
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010

aniez
Fanka BB :)
OMG- się narobiło z tym rowerkiem.
Faktycznie Aniam pierwsza rzuciła hasło. Więc, żeby nie było niesprawiedliwie, należy jej się pierwszeństwo.
Dziewczyny ten rowerek to normalny rowerek dziecięcy
faktycznie nie "zajeżdżony", bo Kuba nim po mieście dylał i po parkach.
Anka- obfocę w weekend i podeślę Ci zdjęcia, jak Ty nie weźmiesz, następna jest Iza :-) i Aga (sorry Aguś, chociaż Twój ostatni tekst mnie ubawił do łez).
A jak żadna z Was nie wieźmie, to dzięki Wam będę miała foty na allegro
Kici- mam Decathlonowy, niebieski, starszy model takiego Rower maluch NEW RUN RIDE NIEBIESKI B'TWIN - Rowery Rowery - Decathlon
Tak samo- obfocę w weekend, oglądnę i dam znać za ile chcę go pchnąć :-) Ty chcesz dla Kuby biegacz? Bo wiesz, że to jest zakup na rok
I ile Kuba ma wzrostu?
Faktycznie Aniam pierwsza rzuciła hasło. Więc, żeby nie było niesprawiedliwie, należy jej się pierwszeństwo.
Dziewczyny ten rowerek to normalny rowerek dziecięcy
Anka- obfocę w weekend i podeślę Ci zdjęcia, jak Ty nie weźmiesz, następna jest Iza :-) i Aga (sorry Aguś, chociaż Twój ostatni tekst mnie ubawił do łez).
A jak żadna z Was nie wieźmie, to dzięki Wam będę miała foty na allegro
Kici- mam Decathlonowy, niebieski, starszy model takiego Rower maluch NEW RUN RIDE NIEBIESKI B'TWIN - Rowery Rowery - Decathlon
Tak samo- obfocę w weekend, oglądnę i dam znać za ile chcę go pchnąć :-) Ty chcesz dla Kuby biegacz? Bo wiesz, że to jest zakup na rok

reklama
Podziel się: